"У них таке екіпірування, нам до такого йти років 100": Окупанти скаржаться рідним на забезпечення ЗСУ

Російські окупанти встигли оцінити екіпірування воїнів ЗСУ. В порівнянні з ними, українські воїни виглядають, як космодесантники, передають Патріоти України.

Про забезчечення військовослужбовців Збройний сил України окупанти розповідають в телефонних розмовах з рідними. Розмову окупанта з сестрою перехопила розвідка Міністерства оборони України.

"Да! Ты че, бл*дь, мы нищие еб*ные! У нас вооружение советское, бл*дь. "Ночник" рядом лежит 85-го года. Бл*дь, их поддерживает нах*й, НАТО. Еб*ть, у них такая экипировка, еб*ть его в рот.... Нам до такого идти, нах*й, еще лет 100!

- Ага, и вы с ложкой и банкой тушенки, короче.

- Не, на самом деле изменилось, просто на нас экономят", - говорять між собою родичі.

Окупант скаржиться на постійні обстріли їхніх позицій і розповідає, що деякі російські вояки "злітають з катушек". Своєю чергою сестра окупанта його заспокоїла.

"Ты вернешься у тебя будет ПТСР. Ты можешь не спать по ночам. Ну, а может ты просто будешь агрессивная тварь", - сказала сестра окупанта.

Сам окупант заявив, що думки про смерть у нього є, але таким чином він зможе забезпечити матір, і що він дуже хоче отримати легке уламкове поранення, щоб отримати виплати.

Вражаючий результат царювання Путіна: В Підмосков'ї розширять головне військове кладовище Росії - ЗМІ

неділя, 5 травень 2024, 2:35

При відкритті меморіалу 2013 року планувалось, що первісної території під 40 тисяч поховань вистачить на наступні 200 років. Проте тепер усвідомили потребу екстреного розширення. При тому, що елітарного поховання удостоюють тут далеко не всіх "героїв СВО"

Словаччина призупинила пропуск вантажівок з території України

субота, 4 травень 2024, 23:16

Словаччина тимчасово призупинила оформлення та пропуск великогабаритних транспортних засобів з України через поломку сканера в пункті пропуску Вишнє Нємецьке. Про це у суботу, 4 травня, повідомили в державній митній службі, передають Патріоти України. ...