"У них все є, а у нас ніх*я": Окупант поскаржився, що на фронті "не так, як думають у Росії" (перехоплення)

СБУ перехопила чергову розмову окупантів, в якій загарбник скаржиться на відсутність нормального озброєння і заздрить ЗСУ, передають Патріоти України.

"Арта гатить нах*й, башку висунути не можемо. Вчора нас три рази вертушки від'є**шили, нах*й. ПТУРки кожен день є**шать, "Гради"... Тут на танках виїжджають по прямій наводці і є**шать. Що хочуть, те й роблять", – розповідає окупант, який воює на Херсонському напрямку.

Росіянин скаржиться, що їхній підрозділ просто не має чим відповідати на танкові атаки українців. За його словами, у збройних сил РФ немає озброєння рівня ЗСУ, а власна штурмова авіація не прилітає їм на підтримку.

"Ми тут сидимо, як ур*ди й**ані під артобстрілами. Підкріплення нема, резервів нема, нічого нема. Це виглядає так, що ми як смертники. Від нас нічого не має. Вони (російська авіація. – Ред.) бояться сюди летіти. Ч*ирі. Тут не так, як думають в Росії. Тут по-дорослому", – каже ворог своєму другові.

Окупант наголошує, що у ЗСУ є "взагалі все". "У них (ЗСУ – ред.) є взагалі все! Все взагалі! У нас немає нух*я", – підсумовує він.

"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...