У низці областей лунає тривога, у Харкові зафіксували шість прильотів ракет

Ввечері у четвер, 30 березня 2023 року, в низці українських областей оголосили повітряну тривогу. Про загрозу атаки дронів попередили в Київській обласній військовій адміністрації. Водночас Харків перебуває під обстрілом, повідомляють Патріоти України.

"Жителі Київщини! Загроза атаки дронів! Сили ППО напоготові. Перейдіть в укриття або інші безпечні місця та залишайтеся там до відбою!" – йдеться у повідомленні КОВА.

Станом на 22:10 тривогу оголошено в Київській, Сумській, Чернігівській, Харківській областях, а також у Києві.

Голова ОП Андрій Єрмак закликав не ігнорувати тривогу.

Водночас росіяни атакують Харківщину ракетами.

"Увага! Жителі Харкова і області, окупанти знову завдають ударів! Не ігноруйте сигналів тривоги. Залишайтеся в укриттях", – написав голова ОВА Олег Синєгубов.

Вибухи в Харкові підтвердив мер міста Ігор Терехов.

Оновлено 22:26: Повітряну тривогу також оголосили в Полтавській області.

Оновлено 22:30: Мер Харкова Ігор Терехов повідомив, що на даний час зафіксовано шість прильотів по Харкову. Інформація про жертв та постраждалих уточнюється.

Водночас Андрій Єрмак заявив, що ворог атакував Харківщину з Бєлгородської області.

Голова Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що, за попередніми даними, росіяни атакували місто ракетами С-300.

"Ворог знову бʼє по Харкову. Зафіксовано щонайменше шість "прильотів", попередньо С-300. Обстрілюють з боку Бєлгорода. Інформація про постраждалих та руйнування уточнюється. Не покидайте укриттів до відбою", – заявив він.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...