У окупантів гостра нестача особового складу, РФ готова відправляти на війну в Україну поранених і засуджених, - CNN

У США вважають, що країна-агресор Росія зіткнулася із серйозним браком військовослужбовців, яких можна відправити на війну в Україну. Москва шукає нові способи збільшити чисельність своїх окупаційних військ. Про це у середу, 31 серпня, повідомило видання CNN із посиланням на двох американських чиновників, передають Патріоти України.

За словами співрозмовників журналістів, міністерство оборони окупантів задумало змусити поранених солдатів повернутися на поле бою, а також залучити співробітників охоронних компаній.

"Російські збройні сили відчувають гостру нестачу особового складу в Україні. Ми вважаємо, що міністерство оборони Росії прагне набрати контрактників, щоб компенсувати цей брак, у тому числі шляхом примусу поранених солдатів до відновлення бойових дій, придбання особового складу від приватних охоронних компаній, а також виплати премій призовникам", – процитувало видання слова одного з американських чиновників.

Крім того, за словами джерел журналістів, США має "достовірну інформацію" про те, що Росія, ймовірно, почне вербування засуджених злочинців "в обмін на помилування та фінансову компенсацію".

Російська ракета впала поряд з кордоном Польщі - Туск

субота, 27 квітень 2024, 16:29

Вночі проти 27 квітня одна з російських ракет, якими РФ завдавала ударів по Україні, впала за 15 км від кордону з Польщею. Про це прем'єр-міністр Польщі Дональд Туск повідомив у Мережі Х, передають Патріоти України. "На Львівський район сьогодні впали ...

Сирський на "Рамштайні" розповів про ситуацію на передовій та потреби ЗСУ

субота, 27 квітень 2024, 16:00

Головнокомандувач Збройних сил генерал-полковник Олександр Сирський поінформував учасників 21-ого засідання Контактної групи з питань обороноздатності України про складну оперативно-стратегічну обстановку та про нагальні потреби України у озброєнні та ...