У окупантів істерика: В окупованому Криму хакери показали по телебаченню ролик про "тихий" контрнаступ ЗСУ

Пропагандистське телебачення, яке росіяни транслюють в окупованому Криму, знову зламали. Завдяки невідомим хакерам, 4 червня жителі півострова змогли побачити ролик про майбутній контрнаступ Сил оборони України, передають Патріоти України.

Це відео було знято українськими військовими. Вони мовчки притуляли палець до вуст, закликаючи до інформаційної тиші. У Міністерстві оборони України раніше публікували ці кадри, підписавши їх так: "Плани люблять тишу. Оголошення про початок не буде".

Небайдужим хакерам, схоже, ролик про "тихий" контрнаступ українських воїнів дуже сподобався. Його запустили на низці російських телеканалів, зокрема, на "Пятнице". Відповідні записи публікувалися кримчанами в мережі

Так званій владі окупованого півострова довелося визнати, що росТБ зламали. "Радник глави Криму" Олег Крючков сказав, що хакери дісталися до низки кримських телеоператорів, але які саме телеканали "постраждали", не уточнив.

Окупантам навіть довелося на якийсь час відключати сигнал цифрового ТБ. Ефірне мовлення пропагандистів у цей час продовжувало працювати.

Цікаво, що на останніх секундах цього ролика в небі з'являються два винищувачі F-16, переговори про передачу яких Україні ще не закінчені.

Повне відео МО України про те, що попередження про початок контрнаступу не буде:

Дебелий шмат з 61-імльярдного "пирога": США готують поставку зброї для ЗСУ на $6 млрд - Politico

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:39

США завершують підготовку одного з найбільших на сьогодні пакетів військової допомоги для України та готуються підписати контракти на постачання зброї та обладнання для Збройних сил України на суму до 6 мільярдів доларів. Про це пише Politico з посилан...

Після гучних звинувачень у корупції: Міністр Сольський подав у відставку

п’ятниця, 26 квітень 2024, 7:31

Міністр аграрної політики та продовольства Микола Сольський, якого підозрюють в оборудках із землею на 500 мільйонів, написав заяву про відставку. Про це повідомив голова Верховної Ради Руслан Стефанчук у Facebook в четвер, 25 квітня. . "До Верховної ...