У окупантів істерика: ЗСУ завдали чергового удару по пунктах управління ЗС РФ у Новій Каховці

Збройні сили України завдали чергового удару по об'єктах ЗС РФ у Новій Каховці Херсонської області. Про це пише оперативне командування "Південь", передають Патріоти України.

Як повідомляють військові, ціллю стали два пункти управління ворожих сил і посадковий майданчик. Втрати супротивника уточнюються.

У той же час росЗМІ з посиланням на так званих представників окупаційної адміністрації міста пояснили вибухи в місті тим, що системи ППО збили п'ять ракет, й уламки двох із них впали в районі заводу "Сокіл".

Російські винищувачі Су-27, зі свого боку, спробували атакувати звільнений острів Зміїний. Однак, як стверджують в ОК "Південь", усі бомби впали в море, не торкнувшись української території. Протягом 13 липня росіяни завдали трьох ударів по позиціях ЗСУ у Херсонській області вертольотами Ка-52. Обійшлося без втрат.

Окупанти також намагалися провести повітряну розвідку українських сил у Херсонській області, але зенітно-ракетний підрозділ збив російський безпілотник типу "Елерон-3" у Білозерській громаді. А у Великоолександрівській громаді вдалося вчасно ліквідувати дрон-камікадзе.

Загалом протягом учорашнього дня ракетно-артилерійські підрозділи ЗСУ знищили 13 російських військових і шість одиниць броньованої та автомобільної техніки.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...