У окупантів мінус РЛС, є загиблі і поранені: В "Атеш" розкрили нові деталі потужних вибухів у Криму

Силам оборони напередодні, 4 січня, вдалося завдати втрат російським окупантам у тимчасово окупованому Криму. Під ракетним ударом опинилася військова частина в Євпаторії, де російські окупанти залишилися без РЛС та командного пункту, який відповідав за координування ППО на всьому окупованому півострові, передають Патріоти України.

Відвідали українські ракети та тимчасово окупований Севастополь: внаслідок ураження командного пункту серед окупантів ж ліквідовані та поранені. Подробиці повідомляють активісти воєнного руху українців та кримських татар "Атеш".

Там нагадали, що активісти "Атеш" за допомоги кримчан протягом кількох тижнів відстежували переміщення російських РЛС, зокрема, в районі Євпаторії – і передали українським воїнам координати місця, де було помічено техніку, яка допомагає окупантам відбивати повітряні атаки Сил оборони України. Після цього 4 січня по цій військовій частині було завдано ракетного удару.

І він, на відміну від бравурних заяв окупантів, виявився для них досить болючим. "Наші агенти провели дорозвідку військової частини зв'язку поблизу Євпаторії, за якою вчора завдали ракетного удару і передали інформацію СОУ. Агенти доповідають таку інформацію: було вражено пункт управління, який відповідав за захищений канал зв'язку з Кремлем, і в тому числі за координування ППО всього півострова . Мінус РЛС", – зазначено у повідомленні.

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак, - Business Insider

понеділок, 20 травень 2024, 13:50

НАТО вже має дієву модель захисту неба України від російських атак. Ця модель була наочно продемонстрована під час іранської атаки на Ізраїль у квітні. Про це пише видання Business Insider. Колишній генсек НАТО Андерс Фог Расмуссен зокрема висловив п...

Україна зробила Крим непридатним для російських військ: Годжес оцінив удари по півострову

понеділок, 20 травень 2024, 13:30

Сили Оборони України своїми ударами по військових об’єктах росіян в окупованому Криму роблять цю територію "непридатною" для ворога.Про це заявив колишній командувач військ США в Європі, генерал-лейтенант у відставці і військовий експерт Бен Годжес на ...