У окупантів паніка: У Севастополі після "бавовни" встановили блокпост і почали перевіряти авто

Після вибухів на військовому аеродромі "Бельбек" увечері 18 серпня в Севастополі окупанти встановили блокпост. Він розташувався на в'їзді до міста, передають Патріоти України.

Там переважно зупиняють автомобілі з українськими номерами. Про це повідомляють місцеві Telegram-канали."На в'їзді до Севастополя встановили пункт стоп контролю. Кажуть, гальмують для перевірки авто з українськими номерами. Працюють і пізно вночі", – пишуть у мережі.

Водночас зазначається, що рух по Кримському мосту між тимчасово окупованим півостровом і країною-агресором РФ "здійснюється в штатному режимі".

Кримські канали в Telegram також продовжують цитувати запевнення "губернатора" Михайла Развожаєва про те, що вибухи в районі аеропорту "Бельбек" є наслідком роботи ППО, яка "збила безпілотний літальний апарат". Стверджується, що внаслідок них не було жодних пошкоджень і ніхто не постраждав.

"Укрпабліки уже, бачу, почали розганяти заготовки про свою успішну атаку. Прошу зберігати всіх спокій і отримувати інформацію з перевірених джерел", – заявив "гауляйтер".

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...