У окупантів проблеми із ракетами далекого радіусу дії: Розвідка Британії розповіла, чого очікувати українцям

Російська оборонна промисловість, ймовірно, не в змозі виробляти передові боєприпаси з тією швидкістю, якою вони витрачаються військами РФ в Україні, куди їх відправив диктатор Володимир Путін. Про це інформує Міністерство оборони Великої Британії у традиційному щоденному звіті від 16 жовтня, передають Патріоти України.

Очікується, що надалі росіянам буде все складніше вражати бажану кількість цілей через "погіршення ракет далекого радіусу дії". Пояснюючи це, у Міноборони Британії нагадали масований обстріл 10 жовтня, коли Росія випустила по Україні понад 80 крилатих ракет.

Своєю чергою, у Міністерстві оборони України повідомляли про успішне збиття понад половини. Втім, десятки випущених ракет все ж влучили в Київ та інші населені пункти, вбивши мирних жителів і завдавши шкоди цивільній інфраструктурі.

"Російська оборонна промисловість, ймовірно, не в змозі виробляти передові боєприпаси з тією швидкістю, якою вони витрачаються. Ці атаки свідчать про подальше погіршення російських ракет далекого радіусу дії, що, ймовірно, обмежить їхню здатність вражати бажану кількість цілей у майбутньому", - йдеться в повідомленні.

Окупанти скинули з дрона вибухівку на людей у Херсонській області

субота, 18 травень 2024, 21:00

Російські окупанти 18 травня скинули вибухівку з дрона на двох жителів села в Херсонському районі, один із них загинув. Про це у Facebook проінформував голова ОВА Олександр Прокудін, передають Патріоти України. "Окупанти атакували з безпілотника людей ...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...