У окупантів великі проблеми: Стрімкий успіх ЗСУ серйозно вплине на хід війни, - британська розвідка

Окупаційна армія РФ змушена перейти виключно до оборони. Стрімкий успіх ЗСУ на різних напрямках фронту ще більше підірве довіру російських солдатів до вищого військового керівництва Росії. Про це повідомляє розвідка Великої Британії в Twitter, передають Патріоти України.

Потужний контрнаступ України змусив Росію вивести свої війська з усієї окупованої Харківської області на захід від річки Оскол. Як зазначає британська розвідка, у цьому секторі залишаються ізольовані осередки опору, але з середи українські воїни звільнили територію, яка мінімум удвічі перевищує площу Великого Лондона (понад 3 тис. кв. км).

На півдні, біля Херсона, Росія щосили намагається перекинути достатні резерви через річку Дніпро до лінії фронту. Однак з цим виникають проблеми, адже ЗСУ знищили усі стаціонарні переправи, а імпровізований плавучий міст окупантів залишається незавершеним. Спроби завершити його облаштування блокують українські воїни.

"Стрімкий український успіх на фронті має серйозні наслідки для загальної операційної схеми Росії. Велика частина сил в Україні змушена віддавати пріоритет надзвичайним оборонним діям. Вже обмежена довіра розгорнутих військ до вищого військового керівництва Росії, ймовірно, ще більше погіршиться", - констатують у британській розвідці.

Намагалася вплинути на Європарламент: У Польщі викрили шпигунську мережу Росії

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:50

Сайт Voice of Europe, який просуває російську пропаганду, країна-агресор Росія використовувала, зокрема, для послаблення позицій Польщі в Європейському союзі. Про це повідомив "Радіо Свобода" речник міністра-координатора спеціальних служб Польщі Яцек ...

Є вагома причина: Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпіади у Парижі,

п’ятниця, 29 березень 2024, 16:30

Спецслужби Франції рекомендують скасувати церемонію відкриття Олімпійських ігор у Парижі. Побоювання, зокрема, викликані терактом у Підмосков'ї, передають Патріоти України з посиланням на Europe 1. Джерело видання у головному управлінні внутрішньої без...