У окупантів великі втрати: ЗСУ знищили командний пункт бригади Чорноморського флоту

Артилерія ЗСУ знищила командний пункт бригади Чорноморського флоту. У російських окупантів - щонайменше 3 загиблих та 14 поранених офіцерів командного складу 810 бригади морської піхоти. Про це повідомляє Центр стратегічних комунікацій, передають Патріоти України.

Там назвали прізвища та посади російських офіцерів, яких знешкодили українські воїни. "За попередньою інформацією, внаслідок артилерійського удару знищено командний пункт 810 окремої бригади морської піхоти (в/ч 13140, Севастополь) Чорноморського флоту. У ворога - 3 загиблих та 14 поранених офіцерів командного складу бригади", - зазначено у повідомленні СтратКому.

Наразі українські воїни мають попередню інформацію щодо деяких поранених російських офіцерів. Так, наразі відомо, що важкі поранення отримали:

  • ТВО командира 810 ОБр МП, полковник Ян Суханов;
  • ТВО командира 382 окремого батальйону МП, майор Леонід Смірнов;
  • начальник зв'язку 810 ОБр МП, капітан Андрій Бушмін;
  • командир 542 десантно-штурмового батальйону, підполковник Олексій Теремков;
  • командир гаубичної самохідної артилерійської батареї 546 ОГСАДн, капітан Віктор Єршов (йому відірвало руку).

Макрон намагається усунути фон дер Ляєн з посади голови Єврокомісії, заради нового протеже

четвер, 25 квітень 2024, 8:15

Президент Франції Еммануель Макрон веде переговори з іншими лідерами Євросоюзу щодо можливості замінити Урсулу фон дер Ляєн на посту голови Єврокомісії. Про це у середу, 24 квітня, повідомляє Bloomberg з посиланням на обізнані джерела. . Зазначається...

Країни ЄС вагаються з наданням ППО Patriot Україні: ЗМІ дізнались причини

четвер, 25 квітень 2024, 8:05

Повідомляється, що виготовлення систем ППО займає багато часу, тому європейські країни не хочуть відмовлятися від своїх Patriot і ставити себе під загрозу, передають Патріоти України. Як повідомляє AP news, країни Євросоюзу, які мають системи ППО Patri...