У окупантів вже паніка від однієї згадки про Чорнобаївку, - СБУ (аудіо)

Російські військові масово відмовляються йти в наступ у напрямку легендарної Чорнобаївки поблизу Херсона і шукають "дурнів", які готові стати "гарматним м'ясом". Про це свідчать розмови загарбників, які вдалося перехопити СБУ. На записі – розмова командира батальйону з РФ з командиром роти, яка прибула з поповненням з ОРДЛО, передають Патріоти України.

Окупант з боку російських терористів "ДНР" скаржиться, що "сьогодні вранці росіяни відмовилися, кажуть: "Ви чого їдете, ви м'ясо!". Вони тут стояли, їх послали туди (прим: на Чорнобаївку). Вони відмовилися, поїхали в інший бік і кажуть: "Ви що, долб**би, бл**ь?" Куди ви сунете?!", – каже він.

Російський командир розповів, що після втечі росіян тільки 5 з 20 осіб "нового поповнення з ДНР" погодилися йти в атаку. А щоб переконати інших, командир бреше їм, що нібито ці солдати "будуть оборонятися, а не наступати".

"Але і це не подіяло... що ж, складно мотивувати людей, які не знають, що вони тут роблять", – зазначили в СБУ.

Прем'єр-міністр Греції відповів, чи передаватиме його країна системи ППО для України

четвер, 25 квітень 2024, 23:06

Греція не передаватиме Україні системи протиповітряної оборони Patriot та С-300, незважаючи на тиск з боку ЄС і союзників по НАТО, які просили надати ці системи Києву. Про це заявив прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс, повідомляють Патріоти Украї...

Пентагон оголосив про новий пакет військової допомоги для України: Що туди входить

четвер, 25 квітень 2024, 21:54

Міністерство оборони США оголосило про новий пакет військової допомоги Україні орієнтовною вартістю $1 мільярд, який має терміново задовольнити критичні потреби України в сфері безпеки та оборони. Оголошення оприлюднили одразу про підписання президенто...