У окупованому Донецьку на міні підірвалася російська пропагандистка з партії Лімонова (відео)

У вівторок, 16 серпня, у тимчасово підконтрольному РФ Донецьку одна з кремлівських пропагандистів підірвалася на міні. Про це з посиланням на місцевих окупантів повідомляє "Інтерфакс", передають Патріоти України.

За наявними даними, інцидент стався в Кіровському районі міста. Внаслідок спрацьовування протипіхотної фугасної міни Пелюсток росіянка 1997 року народження Земфіра Сулейманова отримала осколкові поранення, від яких померла у лікарні.

Спочатку з’явилася інформація, що жінка, працювала на кремлівський пропагандистський ресурс Russia Today, проте там це спростували. Як виявилося, Сулейманова була членом російської фашистської партії націонал більшовиків, заснованої одіозним антиукраїнцем Едуардом Лімоновим.

Мінус один: Нацгвардійці влучним ударом знищили російський комплекс спостереження "Муром" (відео)

вівторок, 19 березень 2024, 10:55

Бійці Національної гвардії України знищили російський комплекс дальнього відеотепловізійного спостереження "Муром", передають Патріоти України. "Якісна робота з виявлення і ураження від аеророзвідників 11 бригади імені Михайла Грушевського. Знищено ще ...

Поки не конфіскація: Україна отримає дохід від активів РФ, але є нюанс

вівторок, 19 березень 2024, 10:47

ЄС розробив законопроєкт про спрямування прибутків російського центрального банку в Україну. Пропозиція передбачає, що Україна почне отримувати кошти з липня. Кошти підуть на постачання зброї, розвиток оборонної промисловості. Про це повідомляє Bloombe...