У окупованому Маріуполі вчителів зобов'язали розповідати дітям, що місто завжди було російським (фото)

У Маріуполі окупаційна влада зобов'язала вчителів 3 жовтня провести класний час "розмови про важливе". Про це у Telegram повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко, передають Патріоти України.

"Дітям усіх вікових груп мають розповісти, що Маріуполь завжди був Росією. Проклятий Захід не визнає законний референдум цього разу. А от референдум про незалежність України в 1991 році був незаконний, але його визнали. Загалом - читайте самі. Наші джерела передали повний текст, затверджений для озвучення", - написав він.

Також для прикладу пропагандисти наводять Косово, яке нібито було визнано незалежним усім світом попри бажання Сербії, а тепер "це не завадило Заходу" не визнавати окупаційні псевдореферендуми.

У тексті промови неодноразово наголошується про "сильну Росію", яка нібито забезпечить всім безпеку та дотримання прав, хоча насправді майже повністю зруйнувала Маріуполь. "Наш вибір хоробрий і правильний. Почався новий етап нашого життя у складі великої та сильної Росії", - йдеться у пропагандистському тексті.

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...

Запустили сайт "Голос Європи": У Польщі викрили проросійську мережу з дискредитації ЄС та України

четвер, 28 березень 2024, 14:00

Співробітники Агентства внутрішньої безпеки Польщі (ABW) заявили, що викрили проросійську мережу, яка займалась організацією проросійських ініціатив та медіакампаній у країнах ЄС проти держав та органів Євросоюзу та проти України. Про це агентство заяв...