У окупованому Мелітополі партизани підірвали місцевого "поліцейського"

У тимчасово окупованому Мелітополі намагалися підірвати так званого "заступника начальника відділу дільничних місцевого УВС". Наразі він перебуває в лікарні, його стан "стабільний". Про це повідомляє колаборант, так званий "член головної ради адміністрації Запорізької області" Володимир Рогов, передають Патріоти України.

Так, на шляху, яким "співробітник поліції" зазвичай ходить на роботу, було закладено саморобний вибуховий пристрій. У момент, коли так званий "поліцейський" проходив повз, вибухівка здетонувала. Колаборант зазнав тілесних ушкоджень і був госпіталізований.

За словами Рогова, стан "поліцейського" стабільний – його доставили в лікарню з мінно-вибуховою травмою ноги. Своєю чергою, РІА-Мелітополь повідомляє, що за попередніми даними, партизани намагалися підірвати колаборанта на ім'я Сергій Сковирко.

Нагадаємо, раніше українські партизани, учасники руху "Атеш", підірвали залізничні колії між населеними пунктами Абрикосівка та Раденськ у Херсонській області. Як уточнюють у партизанському русі, диверсію на залізниці провели з метою завадити постачанню російських військ на окупованих частинах Херсонської та Запорізької областей.

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали:

Треба закрити небо: ЄС та НАТО тиснуть на Грецію й Іспанію щодо надання Україні додаткових систем ППО, - FT

вівторок, 23 квітень 2024, 8:59

ЄС та НАТО чинять сильний тиск на Грецію та Іспанію з вимогою надати Україні більше систем протиповітряної оборони Про це повідомляє Financial Times з посиланням на власні джерела, передають Патріоти України. Лідери ЄС під час саміту в Брюсселі минуло...