У окупований Маріуполь прибув російський паром "Лаврентій", - радник міського голови

У порт захопленого Маріуполя прибув пустий російський паром "Лаврентій" - виконав вказівку російського Міноборони. Про це повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко в Telegram, передають Патріоти України.

"В Маріупольский порт нарешті пришвартувався паром "Лаврентій". Довгий шлях з 1 по 16 серпня замість анонсованих 7 годин. Паром прибув пустий. Як справжній пірат - з вимкненими системами ідентифікації. Щось буде забирати в порту Маріуполя та тягнути в Єйськ. Мабуть, не мародерства очікували маріупольці, але чого іншого чекати від Росії?", - написав Андрющенко.

Згодом Андрющенко додав, що російський паром прибув у Маріуполь для виключно віськового призначення. Радник міського голови також процитував слова представника судна, який заявив, що "паром здійснив плановий перехід відповідно до планів Міноборони РФ з порту Єйська до порту Маріуполя". Пропагандисти заявляють, що це "пробний" рейс, а регулярні росіяни хочуть запустити з 5 вересня.


На Росії посадили на 10 років бурята, який "планував вступити в легіон Свобода Росії" (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 5:58

Astra зазначає, що 26-річного чоловіка затримали в Кемерівський області, коли той "їхав у бік українського кордону". Другий Східний окружний військовий суд в Росії засудив 26-річного жителя Бурятії до 10 років колонії та штрафу 500 тисяч рублів. Чолові...

"Головна помилка Зеленського, те що він залишив демократію", - "слуга народу" Богуцька вимагає закрити українцям рота

п’ятниця, 26 квітень 2024, 2:35

"Знаєте, про що я насправді шкодую? Про те, що з прийняттям Воєнного стану не було введено воєнну цензуру. Володимир Зеленський (чи справді, чи з подачі європейських партнерів) залишив демократію під час війни. Це була помилка!!!" - написала Богуцька. ...