"У партнерів своя політична повістка": Вакарчук назвав єдиного друга Зеленського на переговорах у Парижі

Політик закликав партію "Слуга народу" приєднатися до заяви щодо недопущення порушення національних інтересів України.

Святослав Вакарчук. Фото: соцмережі.

Єдиним другом президента Володимира Зеленського на переговорах у "нормандському форматі" буде український народ. Про це сказав лідер "Голосу" Святослав Вакарчук на "Свобода слова Савіка Шустера" у п'ятницю, передають Патріоти України.

"У "нормадському форматі" на зустрічі в Парижі у президента Зеленського напроти буде сидіти троє людей. Двоє із них - це партнери, які підтримуватимуть бажання України до миру, але матимуть свою власну політичну повістку дня. І один представник країни, яка захопила частину нашої території. У якого позиція - ворожа. Максимально ослабити українські позиції.

Тобто там буде один ворог і два партнери. Але там не буде жодного друга. Єдиним другом президента Зеленського на цих переговорах буде народ України. Який очікуватиме і підтримуватиме його бажання відстояти мир на українських інтересах. Він має про це пам'ятати", - сказав Вакарчук.

"Такими друзями мають стати насправді будь-хто в цій країні, хто прагне миру на українських умовах. Впевнений, що ми поставимо вище національні інтереси держави за будь-які власні політичні амбіції", - додав політик і закликав "Слугу народу" приєднатися до заяви щодо недопущення порушення національних інтересів України.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...