У Пашинського все погано, а в ДБР знов "труби течуть": "Прес-секретар" Романа Труби Андрій Портнов першим повідомив про вручення підозри екс-нардепу, котра тягне на довге ув'язнення

Заступник голови Адміністрації назавжди "легітимного" Віктора Януковича Андрій Портнов повідомляє, що екснардепу Сергію Пашинському оголосили про підозру, зазначають Патріоти України.

«Пашинському вручено підозру за стрілянину в пересічного київського перехожого. Санкція статті передбачає покарання до 8 років позбавлення волі. Чекаємо запобіжний захід», – пише Портнов у Telegram.

Тим часом голова Державного бюро розслідувань Роман Труба підтвердив, що Пашинському повідомили про підозру через інцидент, який стався напередодні Нового 2017 року.

За його словами, суд просять обрати йому запобіжний захід у виді утримання під вартою.

Також Труба запевнив, що ніяких особливих підходів у розслідуванні злочинів, скоєних ексдепутатами, не буде.

«Народний депутат – відповідай за свої вчинки. Навіть якщо протягом двох років правоохоронні органи намагалися «зам’яти» злочин, ми все рівно притягнемо винного до відповідальності.», – наголосив глава ДБР.

Нагадаємо, 31 грудня 2016 року між тоді ще народним депутатом Сергієм Пашинським і жителем Васильківського району (Київська область) В’ячеславом Хімікусом стався конфлікт, унаслідок якого народний обранець відкрив вогонь з нагородної зброї. Куля влучила чоловіку в стегно.

Пашинський заявив, що стрілянина була вимушеною мірою – він нібито захищався, оскільки Хімікус ударив його пляшкою по голові.

"Проблема у тому": Військовий експерт порадив, як врятувати Patriot і Himars від ударів РФ

четвер, 28 березень 2024, 15:56

Для того, щоб вберегти установки Patriot і Himars, треба швидко міняти їхню дислокацію після того, як поблизу фіксується ворожий дрон. Про це заявив фахівець зі зв'язку, радіоелектронної боротьби та розвідки Сергій Бескрестнов, більше відомий під псевд...

"Системи зношуються від запуску": Експерт оцінив, скільки ракет і як часто може запускати РФ по Україні

четвер, 28 березень 2024, 15:30

Російська окупаційна армія не відчуває особливого дефіциту ракет для атак по Україні. Загарбники потенційно здатні запустити дві-три хвилі по 70 ракет за добу. Про це в ефірі "Громадського радіо" розповів політичний аналітик, експерт із ракетного озбро...