У пеклі гості: У Донецьку ліквідували топчиновника зі Слідчого комітету РФ

У Донецьку ліквідували топчиновника зі Слідчого комітету РФ

Загиблий Євген Рибаков раніше брав участь у так званій "контртерористичній операції" російських військових у Північно-Кавказькому регіоні. А наприкінці 2022 року прибув у Донецьк, де його було ліквідовано, передають Патріоти України.

В окупованому російськими восками Донецьку у п'ятницю, 30 грудня, загинув заступник керівника контрольно-слідчого відділу військового слідчого управління СК РФ Євген Рибаков.

Пресслужба відомства стверджує, що підполковник юстиції отримав несумісні із життям поранення внаслідок артилерійського обстрілу.

Однак причини, через які член СК РФ прибув до окупованого Донецька, у відомстві не уточнили. Відомо, що Рибаков мав статус ветерана бойових дій. Він також відзначився під час так званої контртерористичної операції російських військових у Північно-Кавказькому регіоні.

За фактом загибелі співробітника СК у Росії вже порушили кримінальну справу та встигли звинуватити у його загибелі українських військових.

Тікай, Федорович, тікай... На головному пропагандистськоу телешоу путіна раптово рознесли Януковича

середа, 24 квітень 2024, 6:24

На росТБ пропагандисти договорилися до того, що Янукович також був фашистом й русофобом. Його обзивали останніми словами, хоча самі просували цю кандидатуру. Про це говорить журналіст Денис Казанський. Один із гостей ефіру, який перейшов на бік ворога,...

Байден з підписом обіцяє не тягнути: Сенат США підтримав проголосований палатою Представників законопроект Джонсона про допомогу Україні

середа, 24 квітень 2024, 5:48

Вночі 24 квітня (за Києвом) Сенат США схвалив пакет допомоги Україні, Ізраїлю та Тайваню, де на підтримку України передбачено понад 60 млрд доларів. . Як стало відомо з трансляції засідання, законодавці схвалили цей пакет переважною більшістю голосів. ...