У пеклі гості: ЗСУ "денацифікували" російського окупанта з дев'ятьма судимостями

Українські воїни ліквідували чергового російського окупанта із Володимирської області РФ. Загарбник на прізвисько "Лямба" дивом вижив під час удару HIMARS по російських окупантах на полігоні в Трудовському, де РФ зазнала значних втрат, але висновків не зробив - і був знищений приблизно через два тижні. передають Патріоти України.

Ліквідований окупант вісім разів був засуджений за крадіжки, і двічі підписував контракт із міноборони РФ: останній – одразу після отримання чергового вироку. На насичену біографію ліквідованого загарбника звернув увагу блогер Necro Mancer.

"Житель володимирських В'язників Блюм Андрій Вікторович 1982 року народження на прізвисько "Лямба" 20 лютого 2024 року успішно відскочив від "хімарсів" на полігоні в Трудовському, зняв козирне відео і днів за 10-15 демілітаризувався в Новомихайлівці", – констатував він.

У своєму повідомленні блогер згадує відео, на якому окупант зафіксував наслідки прильоту в Трудовському, супроводжуючи його "соковитими" коментарями та перерахуванням втрат окупаційного контингенту.

"Йоб*ні нах*й командири, всю роту розх*ярили... Там п*зда народу... Дві роти нах*й... 4-а рота повністю лежить, 6-а рота повністю", – перераховував тоді "Лямба", жити якому залишалося не більше двох тижнів.

Як пишуть російські паблики, у потенційного "героя СВО" була досить багата біографія: він був вісім разів судимий за крадіжки та замахи на крадіжки.

Останню, дев'яту судимість, "Лямба" "заробив" минулої осені: у жовтні 2023 року суд засудив його до шести місяців позбавлення волі умовно та позбавлення прав водія за п'яне водіння. Вже в листопаді "Лямба" підписав другий контракт із міноборони РФ і поїхав померти в Україну. Служив "воїн" із багатим життєвим "досвідом" у 39-й окремій гвардійській мотострілецькій бригаді (в/ч 35390). Про його ліквідацію стало відомо лише у квітні: раніше він вважався зниклим безвісти.

Окупанти вдарили по Харкову та області авіабомбами, є руйнування та поранені

понеділок, 29 квітень 2024, 21:16

Ввечері у понеділок, 29 квітня 2024 року, російські окупаційні війська завдали ударів по Харкову та області. Про це повідомив очільник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передають Патріоти України. Зазначається, що ворог завдав удару по Київському району ...

"П*рдіти в Стромовці": Фіцо знецінив словаків, які зібрали €4 млн на боєприпаси для ЗСУ

понеділок, 29 квітень 2024, 20:42

Прем'єр Словаччини Роберт Фіцо спробував знецінити ініціативу словаків, які зібрали чотири мільйони євро на боєприпаси для України. Про це повідомляє Noviny Plus, передають Патріоти України. Фіцо заявив, що зібрані мільйони нібито не змінять підсумково...