У пеклі підігрівають смолу: Українські десантники на сході знищили підрозділ окупантів та ворожу бронетехніку (відео)

Захисники України продовжують присікати спроби російських окупантів просуватися на фронті. В одному з "полювань" на ворога на східному напрямку воїни знищили групу загарбників із бронетехнікою. Зокрема, вдало відпрацювали по агресору житомирські десантники. Результати їхньої роботи опубліковано на Facebook-сторінці командування десантно-штурмових військ ЗСУ, передають Патріоти України.

"На відео зафіксовано наслідки бойової роботи воїнів 95-ї ОДШБр, які продовжують успішно знищувати російських окупантів та їхню бронетехніку на сході країни. Разом до перемоги! Слава ДШВ! Слава Україні!" – йдеться у пості.

На кадрах українцям показали тіла чотирьох військовослужбовців ЗС РФ, які навіки заснули на засніженому полі: хтось долілиць чи горілиць, а хтось в обіймах із автоматом.Так само більше не зможе пересуватися нашими землями й підсмажена вогнем житомирських десантників російська бронемашина.

"Українці не усвідомлюють загрозу": Нардеп-"слуга" виступив за воєнну цензуру у соцмережах

субота, 20 квітень 2024, 14:30

В Україні потрібно запроваджувати воєнну цензуру. Йдеться про обмеження додатку Телеграм та платформи Тік-Ток. Таку думку висловив народний депутат від "Слуги народу" і голова парламентського комітету з питань гуманітарної та інформаційної політики Мик...

"Не може бути такою ж, як в Ізраїлі": Макрон зробив заяву про ППО в Україні

субота, 20 квітень 2024, 14:06

Президент Франції Еммануель Макрон заявив, що в Україні неможливо побудувати систему протиповітряної оборони, яка буде подібною тій, що функціонує в Ізраїлі, і відповідатиме вимогам країни. Про це він сказав на пресконференції за підсумками саміту ЄС у...