У пеклі поповнення: Сили ППО України за добу знищили шість літаків, три вертольоти та БПЛА окупантів

Доба 16 березня для Повітряних Сил ЗС України завершується гарними новинами! Як повідомляє Командування ПС ЗСУ, знищено щонайменше десять повітряних цілей рашистів, передають Патріоти України.

«Протиповітряною обороною знищено три російські винищувачі Су-30см, один винищувач бомбардувальник Су-34, один літак не встановленого типу, два вертольоти та один БпЛА оперативно-тактичного рівня», — йдеться у повідомленні.

Крім того, протиповітряна оборона Сухопутних військ звітує про ще один збитий винищувач бомбардувальник Су-34 та вертоліт Ка-52 на північному та південному напрямку відповідно.

«Винищувальна авіація продовжує вести повітряні бої з переважаючими повітряними силами окупантів. Були застосування — пуски керованих ракет, будемо уточнювати і перевіряти чи були уражені цілі», — обіцяє Командування Повітряних Сил ЗС України.

Вірте в Збройні Сили України! Вірте в Повітряні Сили! Разом — до перемоги!


НАТО розглядає відправку військ в Україну, але не для участі в боях: У NYT розкрили подробиці

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:27

Союзники по НАТО поступово наближаються до рішення відправити в Україну свої війська. Їх використовуватимуть для навчання українських сил, пише The New York Times. "Цей крок стане ще одним розмиттям попередньої "червоної лінії" і може більш безпосеред...

"Це попередження": Зеленський відповів на заборону США бити їхньою зброєю по РФ

п’ятниця, 17 травень 2024, 11:22

Президент Володимир Зеленський вважає, що не можна забороняти Україні застосовувати західну зброю для ударів по Росії, тому що це частина захисту, а не напад. Пряма мова: "Я не вважаю, що повинні бути якісь заборони, тому що це не про наступ українсько...