У пеклі поповнення! ЗСУ знищили підрозділи морпіхів РФ, яких готували для штурму Одеси

Особовий склад підрозділів морської піхоти рф, яких готували для штурму Одеси, війська ЗСУ знищили під Миколаєвом та Маріуполем. Як передає Укрінформ, про це повідомив у Фейсбуці речник оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, передають Патріоти України.

«Морпіхи, що мали десантуватися на узбережжі Одеси, знищені і гниють під Миколаєвом та Маріуполем. А залишки (тих підрозділів – ред.) ще підуть на корм чорноморським бичкам. І така доля кожного загарбника», - зазначив Братчук.

Як додав речник ОВА, «рускій корабль і рускі морпіхи пішли за відомою адресою. Слава Україні!». 21 березня узбережжя Одеси обстріляли два кораблі рф, внаслідок чого зазнали пошкоджень декілька приватних домоволодінь та багатоповерхівка. Жертв не було, артилерія ЗСУ відкрила вогонь у відповідь і відігнала їх від берега.

24 лютого російський президент путін розпочав повномасштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють і знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст і сіл із використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.

Британія виділила Україні рекордну військову допомогу - Зеленський

вівторок, 23 квітень 2024, 13:28

Прем’єр-міністр Великої Британії Ріші Сунак повідомив про виділення найбільшого досі пакета оборонної підтримки обсягом пів мільярда фунтів стерлінгів. Про це президент України Володимир Зеленський повідомив у своєму Telegram, передають Патріоти Україн...

Три "Урали" важкопоранених окупантів вивезли в бік Новоазовська: Спливли деталі "бавовни" в Маріуполі

вівторок, 23 квітень 2024, 10:59

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив, що ввечері в понеділок, 22 квітня, у лівобережному районі міста Сили оборони завдали удару по великому розташуванню окупантів. Про це він розповів в етері "Еспресо", передають Патріоти Украї...