У пеклі зачекались: Стало відомо про ліквідацію окупанта, який фотографувався з прив’язаною до стовпа українкою в Донецьку - її знімок облетів світ

В Україні ліквідували окупанта Саїда Закаєва, який знущався з прив'язаної до стовпа українки в Донецьку. За попередніми даними, загарбника було знищено ще 31 жовтня, передають Патріоти України.

Смерть окупанта підтверджують скріншоти із російських соцмереж. Про це в Telegram повідомив громадський діяч Сергій Стерненко.

Ліквідацію окупанта Закаєва в соцмережах підтвердила Тетяна Скребенкова, яка, ймовірно, є його родичкою. Вона називає знищеного загарбника "героєм" та вислуховує у коментарях "співчуття".

Примітно, що ще 2014 року окупант "відзначився" неадекватним вчинком, коли фотографувався із прив'язаною до стовпа українкою.

Жінку з українською символікою прив'язали до стовпа та повісили табличку з написом "Вона вбиває наших дітей. Агент карателів". Особи, що підтримували російську агресію, фотографувалися біля жінки і виставляли знімки в соцмережі. Одним із таких був Закаєв.

Слід зазначити, що страшний знімок жінки, обмотаної українським прапором, облетів увесь світ. Ім'я жінки Ірина Довгань. Завдяки заступництву західних журналістів її вдалося звільнити. З'ясувалося, що Ірину тримали у Донецьку, у казармах терористичного батальйону "Схід", командир якого Олександр Ходаковський і відпустив її на прохання іноземних журналістів.

"Це те, що ми зробили з нуля зі старих складових": Буданов розповів, чим нищать стратегічні літаки РФ (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:55

Україна виробляє і модернізує зброю, яка здатна збивати російські стратегічні бомбардувальники. Про це сказав керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов у п’ятницю, 19 квітня, передають Патріоти України. "Застосовуються різні системи. Цього ...

"Процес має йти": Кремль погрожує вбивати українців, навіть якщо настане перемир'я

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:53

Міністр закордонних справ країни-агресорки Сергій Лавров заявив, що Росія не збирається переривати бойові дії в Україні в разі початку переговорів щодо війни, яку розв'язала. Про це Лавров заявив в інтерв'ю росЗМІ, коментуючи домовленості, які нібито о...