У Пентагоні розповіли, коли відбудеться наступна зустріч у форматі Рамштайн

Наступне засідання міжнародної контактної групи з надання військової допомоги Україні відбудеться в середині листопада. Про це повідомила заступник прессекретаря Міністерства оборони США Сабріна Сінгх під час брифінгу, передають Патріоти України.

«У середині листопада у нас буде ще одна контактна група з питань оборони України. Союзники та партнери й далі підтримують Україну», — повідомила вона.

За її словами, США продовжать передавати Україні військову допомогу, але наступні партії стануть меншими до схвалення Конгресу.

20 жовтня Білий дім запросив у Конгресу майже 106 млрд доларів для України, Ізраїлю та інших пріоритетних сфер.

Запит для України включає 61,4 млрд доларів, зокрема 44,4 млрд на постачання обладнання Міноборони, поповнення запасів зброї та іншу допомогу.

2 листопада Палата представників США на чолі з новим спікером Майком Джонсоном ухвалила законопроєкт про виділення військової допомоги Ізраїлю на загальну суму 14,3 млрд доларів. У проекті не передбачено допомоги Україні.

3 листопада прессекретар Білого дому Карін Жан-П'єр сказала, що США почали надсилати Україні менші пакети військової допомоги, щоб і надалі підтримувати її, доки в Конгресі спостерігається «глухий кут» щодо питання фінансування. 7 листопада демократи в Сенаті США заблокували допомогу Ізраїлю окремо від України.

У глибокому тилу Росії згоріли три гелікоптери, котрі ворог використовував у війні проти України – ГУР (відео)

субота, 27 липень 2024, 17:23

В результаті диверсійних заходів на території Росії було уражено три ворожі вертольоти, передають Патріоти України з посиланням на "Українську правду". Зазначається, що 24 липня 2024 року на аеродромі "Кряж" у місті Самара згорів військовий багатоціль...

Україна вдарила по аеродрому стратегічної авіації в російському Запаляр'ї, звідки ворог відправляє літаки для ракетних ударів по наших мирних містах. Результат приголомшливий для росіян

субота, 27 липень 2024, 16:30

У суботу 27 липня дрони української розвідки уразили ворожий дальній стратегічний бомбардувальник -ракетоносій ТУ-22М3 на аеродромі "Оленья" в Росії. Про це повідомляє "Українська правда" з посиланням на своє джерело в ГУР МОУ, передають Патріоти Укр...