У Пентагоні вже очікують: Нова гонка озброєнь поховає Росію

Марк Еспер зазначив, що насправді в ситуації, що склалася, «немає нічого хорошого».

Марк Еспер. Фото: Рейтерс.

"Нова гонка озброєнь поховає Росію", - експерти однозначно схиляються до думки, що цей виток напруженості Кремль не витримає з економічних і технологічних міркувань. Тим часом в США поставили умову продовження основних ядерних договорів. У разі продовження Договору про скорочення стратегічних наступальних озброєнь (СНО-3) Пентагон вимагатиме включити в нього нову зброю Росії, інформують Патріоти України.
Міністр оборони США Марк Еспер запропонував, таким чином, об'єднати в одному договорі всі стримуючі фактори СНО і розірваного раніше ДРСМД. За його словами, розширення стратегічного ядерного арсеналу РФ направлено проти США, а крилаті ракети з ядерною боєголовкою, які «порушують ДРСМД», загрожують Європі. В ефірі телеканалу Fox News Еспер зазначив, що в ситуації, що склалася «немає нічого хорошого», висловивши також стурбованість потенціалом Росії в кіберпросторі.

Зброя і гроші не допоможуть? У Німеччині заявили, що Україні треба мобілізувати 250 тисяч солдатів

вівторок, 23 квітень 2024, 9:59

Російські війська дійшли до населеного пункту Очеретине Покровського району Донецької області. Окрім допомоги та зброї, Україні необхідна екстрена мобілізація. Про це заявив військовий аналітик BILD Юліан Рьопке, передають Патріоти України. За його сл...

Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати росіян станом на 23 квітня

вівторок, 23 квітень 2024, 9:48

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 23.04.24 орієнтовно склали: