У планах Путіна - вся Європа: Данілов заявив про важкий період для України і назвав мету Кремля

На Київ очікують декілька складних місяців, оскільки починається період, пов'язаний з питанням продовження закону про особливий порядок місцевого самоврядування на Донбасі. Москва хоче внести у документ свої ініціативи. Питання завершення російсько-української війни залежить від рішення Кремля. У президента РФ Володимира Путіна є амбіції не тільки відносно України, а й щодо Європи. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данілов, передають Патріоти України.

У інтерв'ю він розповів про те, що наразі українська влада зіткнеться зі складним періодом часу. Треба продовжувати закон про особливе місцеве самоврядування у ОРДЛО. Москва прагне внести до ініціативи свої зміни.

За словами чиновника, ключ від миру на Донбасі знаходиться у Москві. Війна може завершитися після того, як Путін ухвалить відповідне рішення.

"Насправді, ключ від цього всього лежить у Москві. І якщо Путін не прийме рішення про те, що війну треба закінчувати, то ви можете все що завгодно писати і робити", - зазначив Данілов.

Як вважає секретар РНБО, У Путіна поки що немає мотивації для завершення війни. Глава Кремля зацікавлений в дестабілізації ситуації не тільки в Україні, але й у Європі. "Тому що це велика гра з дестабілізації ситуації не тільки на території України. Насправді його цікавлять більші території... йому дуже не подобається те, як вони поводяться (Європа, - ред.)... він вважає, що повинен показати Європі, як це "правильно" має відбуватися", - підкреслив Олексій Данілов.

У Харкові затримали ремонтників, які "полювали" на мобільні вогневі групи та оборону міста (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:41

Двоє чоловіків готували серію повітряних атак на позиції ЗСУ. Серед основних цілей були фортифікаційні споруди, укріпрайони українських військ та мобільні вогневі групи. Для удару окупанти планували застосувати надважкі керовані авіабомби, передають Па...

Готується вступити у війну? Білорусь закріпила у військовій доктрині надання допомоги союзникам

п’ятниця, 26 квітень 2024, 11:26

Білорусь оновила військову доктрину, в якій закріпила можливість надання допомоги союзникам. Зокрема, відправки військових. передають Патріоти України з посиланням на військову доктрину Білорусі. "Білорусь вважає за можливе надання військової допомоги ...