У Польщі місцева права партія організувала мітинг проти прийому мігрантів з України, але щось пішло не так

У місті Сянок, яке розташоване поряд з українським кордоном, польська права і євроскептична партія Конфедерація організувала мітинг проти прийому біженців з України в Польщі. Про це пише Notes from Poland, передають Патріоти України.

Активістка партії Кароліна Пікула організувала черговий протест проти «українізації Польщі». Однак на захід, який Пікула транслювала у прямому ефірі на YouTube, ніхто не зʼявився. Зацікавленість виявив лише один чоловік, він прийшов з нею сперечатися.

Партія Конфедерація просуває гасло «Зупинимо українізацію Польщі» та тривалий час виступає проти масової імміграції з України. Також її представники стверджують, що українці отримують ті «пільги», яких не мають поляки.

Після того як польські ЗМІ повідомили про «явку» на акцію, Пікула написала у Twitter, що «продовжуватиме невпинно виконувати свою роботу проти навмисної колонізації Польщі Україною».

У окупантів проблеми: Російська перевага у війні проти України зменшується, - FT

субота, 27 квітень 2024, 4:15

Завдяки американській допомозі Україна може виявити недоліки, притаманні армії РФ, яка намагається знищити Україну за допомогою неякісних боєприпасів і великої, але погано навченої армії. Про це пише Financial Times, передають Патріоти України. «Допом...

"Ворог не припиняє спроб": У ДПСУ повідомили, де фіксують найбільше російських ДРГ

субота, 27 квітень 2024, 3:25

Наразі найбільша кількість спроб прориву російських диверсійно-розвідувальних груп фіксують у Сумській області. Днями прикордонники знову зафіксували таку спробу. Про це повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко в ефірі телеканалу "Еспресо",...