У Польщі затримали чотирьох українців

Польські прикордонники у суботу розвернули на кордоні з Білоруссю близько сотні нелегальних мігрантів, також затримали чотирьох громадян України, які допомагали з подальшим перевезенням таких мандрівників. Про це Служба охорони кордону повідомила у своєму Twitter, передають Патріоти України.

Прикордонники повідомили, що з Білорусі до Польщі протягом доби намагалися потрапити 90 нелегальних мігрантів з Азії та Африки.

Найбільшу групу зупинили в районі Біловежі, серед 31 осіб були переважно громадяни Афганістану, Сирії та Іраку. Крім того, затримали чотирьох громадян України за перевезення мігрантів, яким все ж вдалося непомітно перетнути кордон ЄС. Їх зупинили у районі населених пунктів Мельник та Черемха, повідомляє PAP.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

"На увесь фронт у них не вистачить сил": Росія може готувати відволікаючий удар для відтягнення сил ЗСУ, - експерт

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:24

Окупаційні війська Росії можуть готувати новий удар для відволікання, щоб відтягнути Сили оборони України і здійснити потужний наступ на іншому напрямку. Про це в ефірі телемарафону розповів керівник Центру військово-правових досліджень, експерт Олекса...