У Повітряних силах розповіли, скільки дронів і ракет збила українська ППО з вересня

Українська протиповітряна оборона з вересня збила понад 420 ракет, які росіяни запускали по території України. Крім того, українські захисники приземлили 430 врожих дронів-камікадзе. Про це в ефірі всеукраїнського телемарафону розповів речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передають Патріоти України.

Він зазначив, що хоча масовані атаки путінської армії по інфраструктурі розпочалися 11 жовтня, але ще 11 вересня окупанти вдарили по Харківській ТЕЦ.

"Тоді вони почали нападати на нашу інфраструктуру. З цього часу вже приблизно більш як 420 ракет і 430 дронів-камікадзе були збиті протиповітряною обороною, атакувала ж, звісно, більша кількість", – розповів Ігнат.

Він додав, що в окупантів наразі залишилося не так багато ракет для масованих ударів. "Власне, йдеться про те, що багато ракет ворогом використано. Носії є, але не факт, що є до них ракети у достатній кількості. Бо, якщо їх було б більше, то і били б більше", – пояснив речник.

Відповідав за управління майном та медичне забезпечення: Заступник Шойгу попався на хабарі

вівторок, 23 квітень 2024, 22:55

Затримано заступника міністра оборони Росії Тимура Іванова - його підозрюють в отриманні хабаря. Про це з посиланням на Слідчий комітет РФ пишуть російські пабліки і ЗМІ, передають Патріоти України. ТГ-канал Mash пише, що Тимур Іванов відповідав за буд...

"Давайте говорити про це спокійніше": В ОП розповіли, коли Залужний розпочне роботу на посаді посла у Великій Британії

вівторок, 23 квітень 2024, 22:42

Колишній головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний впродовж кількох тижнів має розпочати роботу на посаді посла у Великій Британії. Про це в ефірі на телеканалі "Київ" у вівторок, 23 квітня, заявив радник голови Офісу президента Михайло Подоляк, передають...