"У ППО інші, більш важливі задачі": Глава Татарстану запропонував підприємствам самотужки захищатися від дронів

Голова російського регіону Татарстан Рустам Мініханов прокоментував атаку безпілотників на об’єкти в Єлабузі і Нижньокамську. Він закликав керівників підприємств не розраховувати на систему ППО і захищатися самостійно. Про це повідомляє Idel.Реалії, передають Патріоти України.

«Не слід чекати, що спрацює протиракетна оборона, вона вирішує інші завдання. Ми маємо вирішувати самотужки, кожне підприємство, кожен муніципалітет, кожне місто», – сказав Мініханов. Які саме завдання вирішує ППО, він не пояснив.

Мініханов також заявив, що атака на «Алабугу Політех» в Єлабузі і нафтопереробний завод Танеко в Нижньокамську «показали найбільш чутливі ділянки в Татарстані».

Очільник регіону закликав екстрені служби завжди бути готовим до надзвичайних ситуацій. При цьому він не сказав, як саме керівники підприємств і муніципалітетів мають захищатись від атак. «Всевишній дав нам шанс... прокиньтеся, хлопці, ніхто нас не захистить, крім самих себе», – зазначив Мініханов.

Йдеться про перший за час повномасштабної війни Росії в Україні удар безпілотників по території Татарстану, що стався 2 квітня. Від українсько-російського кордону до цього регіону – понад тисячу кілометрів.

Так дешево як московські друзі ніхто Братиславі та Будапешту не продасть: Фіцо вмовляє Шмигаля відновити транспортуванн російської нафти до Словаччини, запропонувавши "цікаві варіанти"

субота, 27 липень 2024, 0:12

Прем’єр Словаччини Роберт Фіцо поговорив телефоном з українським колегою Денисом Шмигалем і запропонував "технічне рішення" для відновлення транзиту нафти російського "Лукойлу" через Україну, зазначають Патріоти України. . Про це повідомляє пресслужба...

Питали про ставлення до неонацистських рухів, російської агресії та Путіна: Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву у суді

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:43

Підсудний не визнав своєї вини, і заявив, що не вбивав мовознавицю. Підозрюваний у вбивстві української мовознавиці Ірини Фаріон не визнав своєї провини після того, як суд обрав йому запобіжний захід, повідомляють Патріоти України з посиланням на РБК...