"Ви всі загинете, бо ви... Фашистський диявол": ОПЗЖ ініціює імпічмент Зеленському, Рабінович заспівав "Вставай, страна огромная..." (відео)

Вже є реакція Заходу. Євросоюз підтримав санкції СНБ України проти кремлівських пропагандистських ТВ каналів агента Путіна Медведчука

ОПЗЖ ініціює імпічмент президенту Володимиру Зеленському після блокування телеканалів 112 Україна, NewsOne і ZIK. Про це з трибуни Верховної Ради заявив депутат Вадим Рабинович, передають Патріоти України.

«Ми ініціюємо процедуру імпічменту президенту Зеленському, що познущався над виборцями і над країною. Сьогодні фашизм в нашій країні отримав свій колір — зелений» — сказав він. Депутат також анонсував «надзвичайний з'їзд партії, який визначить наші подальші кроки».

2 лютого президент України Володимир Зеленський ввів в дію рішення РНБО Про застосування персональних спеціальних економічних та інших обмежувальних заходів (санкцій) щодо нардепа від ОПЗЖ Тараса Козака.

Також на 5 років ввели санкції проти каналів 112 Україна, NewsOne, ZIK — Новий формат, Аріадна ТВ, ТВВибор, Партнер ТВ і Лідер ТВ, телерадіокомпанія 112-ТВ, НОВИНИ 24 ГОДИНИ, Нові комунікації.

У спільній заяві телеканали пообіцяли продовжити роботу, звинувативши Зеленського в «політичній розправі над неугодними ЗМІ». Уже вночі телеканали 112 Україна, NewsOne і ZIK почали відключати від ефіру різних мереж.

"Ми разом віримо": Сі Цзіньпін підтримав ідею Макрона щодо Олімпійського перемир’я

вівторок, 7 травень 2024, 10:22

Президент Китаю Сі Цзіньпін під час офіційного візиту до Парижа підтримав ідею президента Еммануеля Макрона щодо перемир’я в Україні, Секторі Гази та Судані на час Олімпійських ігор у столиці Франції. Як пише видання Le Monde, Макрон повідомив про ц...

"Не може бути й мови": Дві країни НАТО вперто тримаються за російські ЗРК і не дають їх Україні, - Forbes

вівторок, 7 травень 2024, 9:50

Як пише Forbes, Туреччина та Греція вперто тримаються за свої зенітно-ракетні комплекси російського виробництва і відмовляються передавати їх Україні попри вмовляння США, передають Патріоти України. На тлі загострення в Україні ЄС почав тиснути на Грец...