У Придністров'ї обурені забороною пересування в Україні із автономерами невизнаної "республіки"

Тирасполь назвав деструктивною заборону на в'їзд і транзит через територію України автомобілів з номерними знаками «ПМР». Про це повідомила «прес-служба МЗС» невизнаної «республіки», передають Патріоти України.

«До Міністерства закордонних справ Придністровської Молдавської Республіки надійшла інформація про те, що з сьогоднішнього дня Україна заборонила в'їзд і пересування через свою територію транспортних засобів з державними номерними знаками Придністров'я», - йдеться в повідомленні.
Так званий «МЗС» впевнений, що такий крок України порушує базові принципи переговорного процесу між Молдовою і Придністров'ям, що, в свою чергу, спричинить гуманітарні та соціально-економічні витрати для жителів Придністров'я».
Відповідальність за це «влада» Придністров'я покладає як на Молдову, яка була ініціатором змін, так і на Україну. Тому Тирасполь має намір звернутися до учасників переговорного формату «5 + 2» (Молдова, Придністров'я, ОБСЄ, Росія, Україна і спостерігачі від ЄС і США) з пропозицією якнайшвидшого врегулювання ситуації.

Якщо НАТО розмістить ядерні об'єкти: У МЗС РФ пригрозили вдарити по Польщі

четвер, 25 квітень 2024, 20:29

У разі розміщення в Польщі ядерних об'єктів країн НАТО вони стануть "законною воєнною ціллю" для Росії. Про це заявив заступник міністра закордонних справ РФ Сергій Рябков, повідомляє пропагандистське агентство ТАСС, передають Патріоти України. За його...

Генсек НАТО уперше здійснив політ на винищувачі Eurofighter (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 19:27

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг під час візиту до Німеччини 25 квітня вперше політав на винищувачі Eurofighter. Про це у четвер, 25 квітня, повідомила пресслужба Північноатлантичного альянсу, передають Патріоти України. Столтенберг здійснив п...