"У Пригожина є абміції": Експерт висловився про можливість державного перевороту у Росії

Очільник "вагнерівців" Євген Пригожин може готувати державний переворот у Росії. Думку про це висловив політтехнолог Михайло Шейтельман, передають Патріоти України.

Він вважає, що серед псевдоеліт він єдиний, хто здатен об’єднати усіх проти Путіна. "Для того, щоб зробити держпереворот, потрібна людина, яка вже робила державні перевороти. Коли ти вже зробив перший, другий, третій переворот, всі наступні будуть легші. Крім цього ростуть амбіції – спочатку переворот в маленькій країні, потім в більшій тощо", – розповів політтехнолог.

У Росії еліти можуть наважитися на державний переворот на тлі невдач та поразок російської армії в Україні. На сьогодні, на думку експерта, Пригожин один із тих, хто може на це наважитися.

"У нього є амбіція – зробити державний переворот в країні з населенням понад 100 мільйонів і цим він, вочевидь, займається. "Дєдушка чудак" – стане лозунгом, який об’єднає російських лібералів, олігархів, військових й навіть простий народ. Пригожину, щоб здійснити задумане, потрібно лише дожити до цього дня. Якщо він здійснить держпереворот, то розстріляє Путіна та його свиту", – наголосив Шейтельман.

Внесений Росією до "списку терористів": В аеропорту Кишинева затримали громадянина України, помічника Мустафи Джемілєва

субота, 4 травень 2024, 17:59

4 травня в аеропорту Кишинева спецслужби Молдови затримали громадянина України Ерола Велієва, який є також помічником лідера кримськотатарського народу Мустафи Джемілєва. Про це повідомив у Facebook глава Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубар...

Сюжет для "Кварталу-95": Росія оголосила в кримінальний розшук Володимира Зеленського (фотофакти)

субота, 4 травень 2024, 17:27

МВС Росії оголосило в розшук президента України Володимира Зеленського. Про це свідчить відповідна інформація, що з'явилась у базі відомства, повідомляє пропагандистське інформагентство РИА-Новости на своєму Telegram-каналі. . У повідомленні зазначаєт...