У присутності посла: Англійська телеведуча порівняла карту України на формі збірної із брудною плямою (відео)

Навіть самим пересічним англійцям стало ніяково через поведінку Кейт Гарравей.

Під час відомого шоу на англійському телебаченні "Доброго ранку, Британія" жваво обговорювалася тема майбутнього матчу Євро-2020 Україна - Англія. Телеведуча Кейт Гарравей дозволила собі неполіткоректний жарт. Це особливо було грубо, якщо врахувати той факт, що в студії сидів екс-голова МЗС Вадим Пристайко, котрий нині обіймає посаду посла України у Великобританії. Про скандал повідомило видання Daily Star, передають Патріоти України.

54-річна журналістка вирішила провести паралель і порівняти контури карти України на формі нашої збірної з футболу з брудною плямою:

"Не знаю, чи добре ви бачите, але на передній частині вашої футболки є карта. Її важко розгледіти. Це схоже на футболку, яку мій син піднімає з підлоги й вважає, що вона ще не дуже брудна. Це трохи схоже на брудну пляму. Ну ви розумієте, про що я, ну схоже ж трохи".

Після цього Кейт Гарравей запитала Пристайка, чи присутні політичні мотиви у розміщенні карти на футболці збірної. Пристайко ніяк не відреагував на слова про "брудну пляму". Натомість він спростував інформацію, що у цьому рішенні є політичні мотиви, а наголосив, що це рішення посприяло консолідації нації, об'єднанню різних верств населення під час такого елітного форуму. Дипломат зауважив, що це рішення єднає націю.

На щастя, грубий жарт Гарравей обурив англійських телеглядачів. Вони одразу почали писати гнівні дописи Twitter: "Що вона тільки що сказала?"; "Кейт така груба"; "Чи могли б ви уявити галас, якби Морган сказав українському послу, що його країна виглядає як пляма на сорочці?".


"Ухилянтів треба брати за вухо і вести до ТЦК": Мер Конотопа записав звернення до нардепів (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:15

Поки Верховна Рада продовжує готувати законопроєкт про мобілізацію – профільному комітету залишились розглянути 5% поправок – міський голова Конотопа звернувся до народних депутатів із закликом “не гратися в політику". На цьому міський голова Конотопа ...

"Гра в хорошого поліцейського": Зеленський може ветувати закон про мобілізацію після ухвалення Радою, - політолог

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:26

Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки та оборони розглянув уже 82% усіх запропонованих депутатами поправок до проекту закону "Про мобілізацію" і найближчим часом він може бути проголосований "у тому форматі, в якому він уже підійде безпо...