"У Путіна "ахова" ситуація": Російський опозиціонер спрогнозував, чого чекати від Кремля найближчим часом

Путіну потрібно оголошувати про якісь досягнення в Україні. За "грандіозні успіхи" він може видати приєднання певних частин України до складу Росії. Для цього кремлівському диктатору потрібно провести референдум. Про це каже російський опозиційний політик Ігор Яковенко, передають Патріоти України.

Не так сталося, як гадалося

"У Путіна ситуація справді ахова. Він вляпався у цю війну взагалі не розуміючи, у що він вляпується. Йому казали, що в Україні з квітами зустрічатимуть, за три дні Київ, потім до Львова дійдуть і так далі",– зауважив Яковенко.

Реальність виявилася зовсім іншою. Зрозуміти, що здійснив фатальну помилку, путін не в змозі. "Такої опції у тому просторі між вухами, який деякі називають "мозок путіна", немає", – наголосив журналіст.

Сьогодні він звинувачує генералів, радників, відбуваються кадрові зміни в уряді й таке інше.

путіну потрібні успіхи

Українські території потрібні Путіну для того, аби робити заяви про те, що росіяни ніякі не окупанти, а захисники своєї "батьківщини". "Як сказала божевільна погань Коротченко: "Херсон наш, Одеса наша, Миколаїв наш, Харків наш", – цитує Яковенко.

Безперечно, про зовнішньополітичну історію не мовиться. На думку Яковенка, визнання Путіна терористом №1 – це питання часу, такі пропозиції вже обговорюються, зокрема, у конгресі США. Відтак це розраховано на внутрішнього споживача – населення Росії.

"Вони говоритимуть: "Ми захищаємо свою землю. Жителі Херсона попросилися в РФ, рятуючись від гніту нацистів.

Це потрібно для пояснення, чому в Україні всіх вбивають та кладуть у землю російських солдатів", – сказав журналіст.

Він додав, що стан російського суспільства Путін:

  1. Не знає;
  2. Йому це не цікаво.

"Відбувається жахливо одурнення населення за допомогою інформаційного наркотику. За що Соловйов і отримав орден за заслуги перед вітчизною. Усе це працює", – підкреслив Яковенко.

Будь-який протест буде пригнічений, тож Путін може бути спокійний щодо російських громадян. На відміну від України, яка виявилася зовсім не тою країною, яку він розраховував зустріти.

Джерело: 24 канал

"Армія РФ веде застарілу війну": Годжес оцінив, чи реальний прорив окупантів вглиб України

четвер, 28 березень 2024, 21:58

Російські війська використовують затримку допомоги для України для інтенсивніших атак. Втім, окупанти не мають ресурсу для здійснення великого прориву. Про це заявив генерал-лейтенант, колишній головнокомандувач збройних сил США в Європі Бен Годжес в е...

"Нех*й шастать": Турецькій авіакомпанії заборонили літати до однієї з країн Європи через зв’язки з Росією

четвер, 28 березень 2024, 21:17

Фінське агентство транспорту та комунікацій Traficom заборонило польоти турецької авіакомпанії Southwind Airlines до Фінляндії через зв'язки з Росією. Про це повідомляє Avianews, передають Патріоти України. "Наша загальна оцінка показує, що значна част...