У Путіна дуже важка онкологія: Історик розповів, як той лікується і чому мріє про "тріумф" перед своїм кінцем

У Путіна дуже важка онкологія: історик розповів, на чому тримається президент Росії

Президент РФ Володимир Путін має кілька діагнозів, зокрема, у нього дуже важка онкологія та психічні проблеми. Глава Росії тримається на таргетній терапії (лікування препаратами, що блокують ріст і поширення ракових клітин), розповів УНІАН російський історик і політичний аналітик Валерій Соловей, передають Патріоти України.

За його словами, зараз президент РФ вже переживає певною мірою вирішальну стадію - його наполегливо захищають від публічних виступів, а якщо й організовують їх, то тільки під суворим контролем чи з використанням двійників, як це вже неодноразово було.

"У нього кілька діагнозів. Це дуже важка онкологія. Він тримається на таргетній терапії, але вона не може тривати нескінченно. У нього хвороба Паркінсона, яка впливає на деякі особливості поведінки. Також у нього психічні проблеми, але не в побутовому сенсі, а в строго медичному. Вони посилені впливом препаратів", - сказав експерт.

Аналітик вважає, що Путіну зараз краще було б возитися зі своїми маленькими дітьми, з онуками, а не займатися великою політикою. "Але ні, він хоче пройти цей шлях до кінця і закінчити, як йому здається, тріумфом. Вже тріумфом він не закінчить, але хоча б хоче уникнути ганьби", - додав історик.

Окупанти намагаються обійти Часів Яр з флангів, але успіхів не мають: Військовий розповів, що відбувається

субота, 27 квітень 2024, 6:22

Противник намагається обійти Часів Яр з лівого та правого флангів, щоб взяти в оперативне оточення. Внаслідок цього йдуть дуже складні бої в Іванівському та Богданівці. Водночас протягом останніх тижнів ворог не зміг досягти значних успіхів в обох насе...

Москва заскочена зненацька. Стратегія ППО РФ не розрахована на українські технології, — Newsweek

субота, 27 квітень 2024, 5:58

Найгірше щодо загрози з неба для держави-агресора тільки починається. Росії терміново треба переглядати концепцію протиповітряної оборони. Однак швидко це не вийде, навіть якщо вдасться намацати правильні рішення. За словами аналітика RAND Маттіаса Еке...