У Путіна, крім Пєскова, нікого не залишилось: Військовий експерт розповів про тотальну ізоляцію президента РФ

У близькому оточенні російського президента Володимира Путіна, крім речника Дмитра Пєскова, нікого не залишилось. Про це в ефірі 24 каналу сказав військовий експерт Олег Жданов. За його словами, навіть міністр закордонних справ Росії Сергій Лавров не бачився з очільником Кремля понад 2 тижні, передають Патріоти України.

"Лавров намагається якось підтримувати зв'язки на зовнішньому дипломатичному рівні, але я його не бачу в переліку нарад. Він намагається дистанціюватися від Путіна, у якого крім Дмитра Пєскова нікого не залишилось", – сказав Жданов.

Військовий експерт вважає, що ініціатива дистанціюватися належить самому Лаврову й почалась ще наприкінці 2021 року, коли 17 грудня Лавров відмовився оголошувати ультиматум Заходу й доручив це своєму заступникові.

Про дистанціювання від Путіна панівної еліти РФ говорив і радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк, коментуючи інтерв'ю колишнього прем'єра Росії, а нині заступника голови Ради Безпеки Дмитра Медведєва, який заявив, що рішення про широкомасштабне вторгнення до України очільник Кремля ухвалив одноосібно.

На боці агресора: Китай різко збільшив поставки в Росію сировини для виробництва боєприпасів, - ЗМІ

п’ятниця, 17 травень 2024, 15:28

Китай різко збільшив до Росії експорт нітроцелюлози. Це матеріал подвійного призначення, який можна використовувати для виробництва боєприпасів. . Видання вказує, що це сталося після початку вторгнення в Україну. Журналісти проаналізували дані, опублі...

Перетворили на брухт: Українські прикордонники знищили замасковану ворожу БМП в околицях Вовчанська (відео)

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:48

Українські прикордонники знищили ворожу замасковану бойову машину піхоти (БМП) окупантів в околицях Вовчанська. Результатом своєї роботи вони поділились у мережі. Як йдеться у повідомленні, уразили ворожу техніку прикордонники бригади "Сталевий кордон"...