"У Путіна нічого не вийшло": Окупант поскаржився матері на провал РФ на фронті, у країні ростуть протестні настрої. Аудіо

Російські окупанти деморалізовані та не хочуть воювати з українцями. Загарбники не розуміють, що вони роблять на території чужої країни, тому протестні настрої у Росії наростають.

Більш того, окупанти вже збираються йти до кремлівського диктатора Володимира Путіна і "зносити його". Відповідне аудіоперехоплення OBOZREVATEL надали джерела в правоохоронних органах.

Розмова між окупантом на ім’я Толя з його матір’ю Пилипчук Оленою 1965 року народження відбулася в квітні. Тоді загарбник перебував у тимчасово окупованій Миколаївці Донецької області.

Так, Толя скаржився матері, що окупанти, яким дивним чином вдалося вижити та на якийсь час повернутися до Росії, не горять бажанням повертатися на фронт. Самому ж йому відпустка, яку обіцяли через півроку, "не світить", бо немає резерву. На репліку жінки про те, що хай влада країни-терориста шукає резерви як хоче, загарбник визнав, що командуванню "пох…р" на військових РФ.

"А ми якщо звідси відійдемо, тільки позиції кинеш, то одразу хо…ли зайдуть сюди. А вибивати їх дуже тяжко", – пояснив матері загарбник.

У цьому контексті жінка мрійливо запитала: "Коли ж ці хо…ли закінчаться?" Але її син прийнявся скаржитись їй на "німців і поляків" в Україні.

"Та тут вже і не хо…ли, тут німці, поляки, тут всі підряд. Тут щоб поїхати, треба бути інвалідом. Я так зрозумів Вовка (Путін, - ред.) конкретно нас вирішив… Поки ми не закінчимо… Тут з уламками назад повертаються", – зазначив він.

Тому співрозмовники дійшли висновку, що краще "три роки у в’язниці посидіти". Вони також обговорили обстріли прикордонних російських областей. Окупант не може зрозуміти, де російські "розхвалені ППО, С-300, С-400". Щодо нібито успіхів на фронті, про які кожен день звітує спікер російського міноборони Ігор Конашенков, то загарбник їх заперечує, а військову верхівку РФ називає "балаболами".

Крім того, те, що російська влада називає "дискредитацією армії", самі ж військові РФ називають "правдою". А прослуховує окупантів, за їх словами, сам мільярдер, засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск. Він же винен і в провалах окупантів на фронті.

"Ось він би їм виключив інтернет зі зв’язком, ось тоді у нас справи пішли б веселіше", – розмріявся загарбник. Росіяни не розуміють, навіщо їх лідер прийняв рішення про широкомасштабний напад на Україну, якщо сам "обір…вся".

"Він розраховував, що у нього швидко все вийде, а у нього ніх…ра, нічого не вийшло. При чому – від слова зовсім. Ми, атакуюча сторона виходить, і у нас мобілізація в країні оголошується. Це каже про що? Що їх план повністю бл…дь провалився, повністю взагалі. А скільки загиблих… Ніколи не оголосять", – констатував окупант.

Він також вважає, що Путіну не вигідно, щоби хтось із росіян повернувся з війни. "Вовці не вигідно, щоб ми повернулися, тому що ми повернемося дуже злі... Тут всі дуже злі, на президента нашого, на золотого. А нас багато. І тепер маємо певні навички, які дуже небезпечні..." [...] Я б сам їх усіх постріляв, цих кремлівських підо...асів. Я б особисто їх до стінки поставив і розстріляв би... Без хо...лів. І тут такої думки дотримується 99% тих, що тут перебувають", – вибухнув погрозами загарбник.

Торгівля рублем подвоїлась: Стало відомо, як Казахстан допомагає Кремлю обходити санкції

четвер, 26 вересень 2024, 23:40

Через санкції США проти Росії значно зросли обсяги торгівлі юанем і рублем у Казахстані, оскільки російські банки використовують казахські фінансові ринки для валютних операцій з Китаєм. Обсяги торгівлі юанем і рублем подвоїлися, а Казахстан стає важли...

Чи застосує Росія ядерну зброю? Путін намагається викликати нову хвилю паніки, - аналітики

четвер, 26 вересень 2024, 22:55

Росія навряд застосує ядерну зброю, а президент РФ Володимир Путін намагається викликати нову хвилю паніки у західних лідерів внесенням змін до ядерної доктрини. Про це йдеться у звіті американського Інституту вивчення війни (ISW), передають Патріоти У...