У Путіна нова халепа: Через санкції в Росії "забуксувало" виконання оборонного замовлення

У Росії через введені санкції в Росії зривається виконання оборонного замовлення. Про це повідомляють в ГУР Міноборони України, передають Патріоти України.

За інформацією розвідки, в РФ терміново збирають дані про державні контракти в рамках оборонного замовлення, які перебувають на межі зриву через санкційний тиск. Оборонні підприємства держави-окупанта нездатні продовжувати виробництво пов’язана зі зростанням цін на сировину, матеріали і комплектуючі.

Останні десятиліття окупанти закуповували іноземні технології, матеріали та електроніки. Без цього продовжувати виробництво сучасної зброї (ракет, танків, літаків) стало фактично неможливим.

"На сьогодні яскравим прикладом "технологічної незалежності" та "імпортозаміщення" РФ став завод КАМАЗ. Сучасні моделі, які випускалися заводом, комплектувалися двигунами Cummins (США), коробкою передачі ZF (Німеччина) та паливною апаратурою Bosch (Німеччина). Наразі там були вимушені повернутися до випуску моделей 1960-х років, які росіяни назвали "класичними", - повідомляють у ГУР.

Багатообіцяючий початок: Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Джонсоном

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:55

У четвер, 28 березня, Президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном. Про це Зеленський розповів у своєму телеграм-каналі. За словами Президента, він першочергово подякував...

СБУ вчасно затримала: Чиновник Київської ОВА шпигував за десантниками під виглядом капелана (фото)

четвер, 28 березень 2024, 23:54

Працівники Служби безпеки України виявили та затримали поплічника російської спецслужби, котрий під виглядом капелана намагався приєднатися до українських десантників, щоб слідкувати за пересуванням та базуванням – затриманим виявився спеціаліст одного...