У Путіна нові проблеми: У РФ партизани-анархісти палять військкомати і пускають під укіс потяги

У Росії після початку повномасштабної військової агресії проти України активізувався партизанський рух - невідомі підпільники підпалюють військкомати і періодично влаштовують диверсії на залізниці. Про це повідомляє видання The Insider з посиланням на власні джерела в такому середовищі, передають Патріоти України.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну на території Росії відбулося як мінімум 23 атаки на військкомати, з яких 20 — безпосередньо підпали коктейлями Молотова. За підпалами стояли найрізноманітніші не скоординовані рухом групи, які не були скоординованим рухом, зокрема ‒ ліві анархісти, проукраїнські активісти та ультраправі активісти.

Також з кінця лютого в Росії активізувалася рейкова війна. За інформацією ЗМІ, з березня по червень нинішнього року в РФ зійшли з рейок 63 товарних потяги (це майже в 1,5 рази більше, ніж за той же період 2021 року).

Видання знайшло "бойових анархістів", які взяли на себе відповідальність за рейкову війну в Росії. Представники якоїсь "Бойової організації анархо-комуністів" розповіли, як затримали потяги до військової частини у Володимирській області, де розміщений арсенал головного ракетно-артилерійського управління Міноборони РФ.

"На жаль, диверсія була виявлена ввечері 25 червня. Проте навіть у такому вигляді диверсія завдала шкоди противнику, затримавши пересування складів з військовим обладнанням і заподіявши економічний збиток у зв'язку з необхідністю відновлення залізничних шляхів", — розповіли партизани.

Анархісти кажуть, що надихалися діяльністю білоруських партизанів, які підривали логістику російських військ на першому етапі повномасштабного вторгнення, коли росіяни атакували Київ.

"Ворог стогне від роботи артилерії ЗСУ": Братчук розповів про український плацдарм у Кринках

четвер, 25 квітень 2024, 14:30

Речник Української добровольчої армії Південь Сергій Братчук зазначив, що українські морські піхотинці мужньо тримають плацдарм на лівобережжі Дніпра. Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни кожного дня нама...

Відчувається, що в росіян уже теж не вистачає боєприпасів: У ЗСУ розповіли про ситуацію біля Часового Яру

четвер, 25 квітень 2024, 14:23

Військовослужбовець ЗСУ, політолог Кирило Сазонов зазначив, що росіяни знищують і випалюють Часів Яр Про це він сказав в етері телеканалу "Еспресо", передають Патріоти України. "Росіяни вже два-три тижні дуже щільно лізуть. Вночі знову ворог використов...