У Путіна покарали акторку та телеведучу Тетяну Лазарєву за її антивоєнну позицію

Тетяна Лазарєва

Російське керівництво покарало відому акторку та телеведучу Тетяну Лазарєву за її підтримку України. Ба більше, знаменитість, яку раніше внесли до списку "іноагентів", навіть подали у розшук.

З перших днів повномасштабного вторгнення росіянка засуджувала кривавий режим Кремля та жила у Києві, за що влада РФ помстилася їй. Відтак, російське МВС оголосило Лазарєву у розшук. При цьому, що саме інкримінують акторці – невідомо. Росіяни приховують кримінальну статтю, в порушенні якої Тетяну звинувачують.

Сама зірка поки ніяк не коментувала інцидент. Проте, ймовірно, це ніяк не вплине на її позицію. Адже, попри усі давні заборони та покарання, вона продовжує допомагати українцям та виступати проти війни.

Проукраїнська позиція Лазарєвої

На початку повномасштабного вторгнення ведуча перебувала в Києві і довго не покидала українську столицю, підтримуючи громадян. Пізніше вона виїхала до Іспанії, де живе й досі. Акторка неодноразово закликала росіян виходити на мітинги та протистояти диктатору Путіну. Також вона заявляла, що "Росію потрібно зрівняти з землею і побудувати нову країну", і звинувачувала усіх росіян у війні.

Ба більше, під час атак дронів по Росії, знаменитість раділа, що скоро настане кінець путінському режиму. Тетяні соромно за свою батьківщину, але при цьому актриса не планує відмовлятися від російського громадянства. За її словами, вона не може відповідати за всіх жителів РФ.

Варто вказати, що чоловіка Лазарєвої – актора і ведучого Михайла Шаца – також визнали "іноагентом". Однак у січні 2024 року зірки розлучилися.

Початок переговорів з ЄС: Починайте виконувати!

п’ятниця, 28 червень 2024, 1:07

Початок переговорів про вступ до ЄС – це не подарунок для влади і не приз глядацьких симпатій. Це – визнання героїчної боротьби української Армії за підтримки Народу. Але це також – певне, остання сходинка, на яку пускають авансом. Далі – дуже складна ...

Змагання роботизованих систем: Росіяни розробили новий спосіб вистежувати українські морські дрони

п’ятниця, 28 червень 2024, 0:10

Росіяни заявляють, що безпілотні вертольоти ВТ-30Е можуть виконувати моніторингові завдання цілодобово та за будь-яких погодних умов. . Російські окупанти для розвідки та відстежування українських безекіпажних катерів-камікадзе планують використовуват...