У Путіна раптом зрозуміли, що після анексії Криму та восьми років агресії на Донбасі втратили Україну: Пєсков зробив сумну заяву

Після окупації Криму та на восьмий рік війни, яку Росія веде на Донбасі, у президента РФ Володимира Путіна визнали, що Україна повністю втрачена для них як партнер і союзник. Про це заявив в інтерв'ю російському телеканалу речник Путіна Дмитро Пєсков, зазначають Патріоти України.

"Чи втрачена зараз Україна як партнер, союзник і так далі? На даному етапі так, повністю", – сказав Пєсков і заявив про ворожість української влади стосовно Росії.

Спікер Путіна додав, що влада України вчиняє "конкретні дії щодо обрубування всіх кінців, що мають хоч якесь відношення до Росії".

"Просто обрубуються – від капілярів до центральних артерій наших двосторонніх відносин, точніше вони вже були обрубані. Тому відносин як таких немає", – заявив він.

  • Росія окупувала український Крим і розпочала війну на Донбасі у 2014 році.
  • 3 грудня 2021-го глава Міноборони Олексій Резніков повідомив, що зараз кількість російських військ, які можуть бути задіяні в ескалації, оцінюється в 94 300 осіб. Пізніше він зазначив – якщо "тренд" продовжиться, скоро їх кількість може зрости до 175 тисяч.
  • У Києві перевіряють бомбосховища і проведуть навчання із сиренами на тлі інформації про можливе повномасштабне вторгнення Росії.

Збиває навіть балістичні ракети: Що відомо про Aster 30, які Франція передає Україні

четвер, 25 квітень 2024, 2:35

До нового пакета військової допомоги Україні від Франції мають увійти зенітні керовані ракети Aster 30, які використовують для систем протиповітряної оборони Mamba SAMP-T. Ці комплекси здатні боротися як з авіацією, так і з крилатими та протирадіолокац...