"У Путіна "відрізані ноги": Експерт з хімзброї назвав головну небезпеку диктатора РФ

Експерт з хімічної зброї і колишній армійський офіцер Хеміш де Бреттон-Гордон охарактеризував главу РФ Володимира Путіна як "пораненого лева, що втратив обидві ноги". Про це він заявив виданню Express, передають Патріоти України.

За словами військового, російський президент абсолютно недооцінив свого ворога у війні проти України - його армія погано підготовлена, про що свідчить нестача боєприпасів, палива та їжі. Це означає, що Путін зазнав стратегічної військової поразки.

Але експерт стверджує, що ця вразливість робить Путіна дуже небезпечним, оскільки він, ймовірно, звернеться до нестандартної зброї, такої як ядерна або хімічна, в щоб забезпечити собі перемогу.

"Ми завжди зверху": "Слуги народу" влаштували акт "сепаратизму" у Київраді (фото)

п’ятниця, 17 травень 2024, 22:00

Представники партії «Слуга народу» у столичній міськраді не стали приєднуватися до великого спільного фото. Секретар Київради Володимир Бондаренко не стримався і прокоментував такий вчинок колег, передають Патріоти України. Так, глава «слуг» у Київраді...

Зброя надходить із запізненням, і росіяни цим користуються - глава Міноборони Умєров

п’ятниця, 17 травень 2024, 20:41

Україна досі потребує великої кількості зброї, щоб ефективніше протистояти повномасштабній російській агресії та захистити своїх громадян. Про це в інтерв'ю CNN, яке опублікували 17 травня на YouTube-каналі Міноборони України, повідомив глава відомства...