У Путіна закінчуються війська: ЗСУ взяли у полон... музикантів із військового оркестра (фото)

Вже двадцяту добу України героїчно обороняється від наступу російської орди. Путін був настільки дезінформований про боєздатність українських Збройних Сил, що відправив воювати курсантів та музикантів із військового оркестру. Про музикантів розповів полонений рашист, а документи російських курсантів знайшли в підбитому ворожому танку, повідомляють Патріоти України.

72-га окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців взяла у полон чергового рашиста, який поділився вражаючою інформацією: у військах РФ воюють музиканти. Без краплі збентеження окупант повідомив, що в Гайвороні, що на Чернігівщині, стоїть російський військовий оркестр. Вочевидь, путінський режим зовсім не перебирає "гарматним м'ясом" та відправляє на війну усіх, хто має хоча б опосередковане відношення до ЗС РФ.

Окрім цього, на територію України прийшли й рашистські курсанти, документи яких виявили у підбитому російському танку 6 окремої танкової бригади у районі міста Ізюм, що в Харківській області. Нагадаємо, що курсанти - це вихованці військових навчальних закладів, які не мають жодного досвіду ведення бойових дій.

Крига скресла? Очільник МЗС Британії повідомив, коли Україна отримає дозвіл на удари західним озброєнням вглиб РФ

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:58

Рішення щодо зняття обмежень для України на застосовання західної далекобійної зброї по військових цілях на території Росії буде прийняте до початку зими. Про це у четвер, 26 вересня, заявив міністр закордонних справ Великої Британії Девід Леммі, перед...

На концерті Кобзона тримається підвищений аншлаг: Генштаб ЗСУ відзвітував про втрати ворога станом на 27 вересня

п’ятниця, 27 вересень 2024, 7:50

Загальні бойові втрати противника з 24.02.22 по 27.09.24 орієнтовно склали: