У Путіна залишився лише один вихід: Ейдман розповів про "помсту" Кремля за транзитне обмеження Калінінграда

Росія не зможе завдати відчутної шкоди Литві у відповідь на обмеження транзиту низки товарів до Калінінграда. Якщо ж Кремль зважиться на повітряну блокаду країни або спробує пробити сухопутний коридор у цей регіон, то НАТО завдасть нищівного удару по агресору, передають Патріоти України.

З цієї причини єдиний вихід для диктатора Володимира Путіна – спробувати забрати із собою в могилу якнайбільше людей за допомогою ядерної зброї. Про це в коментарі OBOZREVATEL розповів російський публіцист та соціолог Ігор Ейдман. Далі наводимо його пряму мову.

Пророкувати те, що робитиме Путін, дуже складно. Прогнозувати можна лише дії раціонального актора, як кажуть у соціології. А якщо людина абсолютно божевільна, від неї можна очікувати будь-чого.

Я не очікував, що Росія почне повномасштабне вторгнення в Україну. Мені здавалося це безумством, адже це суперечить раціональним інтересам путінського режиму. Це абсолютно самогубні події!

Але очевидно, що Путіну ніхто не дасть пробити жодного Сувальського коридору. Як то кажуть: з'їсть-то він з'їсть, та хто ж йому дасть. Якщо Росія нападе на Литву, то отримає у відповідь повномасштабну війну з НАТО. Враховуючи ганебні дії російської армії в Україні, жодних шансів у Кремля проти Альянсу немає.

Що зроблять росіяни? Пошлють своїх жалюгідних військових, які ганьбляться в Україні? Це абсурд. Ну, приїде в Балтійське море кілька американських авіаносців – і від російських військових і сліду не залишиться.

Єдиний варіант для Путіна – спробувати забрати із собою в могилу якнайбільше людей за допомогою ядерної зброї. Але якщо цей божевільний готовий на такий крок, то такий трагічний результат можливий незалежно від сьогоднішніх подій у Литві. Не цей привід, то інший знайдеться.

Я не бачу жодного іншого шляху для Путіна щось довести, окрім як розв'язати ядерну війну та забрати із собою у могилу мільйони людей. Всі інші його дії проти Литви – смішні. Зокрема й у економічному плані.

Там якраз стояв потяг із пасажирами: Окупанти вдарили ракетою по залізничному вокзалу в Балаклії

четвер, 25 квітень 2024, 19:14

У четвер 25 квітня російські окупанти обстріляли місто Балаклія в Ізюмському районі. Вибухи почали лунати о 16:47. За інформацією начальника Харківської обласної військової адміністрації Олега Синєгубова, ворог поцілив по території біля залізничного во...

Ситуація лишається складною: Українці відповіли, що робитимуть у разі загострення або затягування війни

четвер, 25 квітень 2024, 16:56

Українці відповіли на питання про свої плани на випадок загострення або затягування війни. Переважає готовність тим чи іншим чином долучатися до боротьби з російськими загарбниками, передають Патріоти України з посиланням на дані опитування фонду "Демо...