У Путіна запропонували обміняти полонених українських моряків на Порошенка

У нелегітимній Держдумі заявили, що сподіваються, нібито новий президент Зеленський обере "правильний курс" розвитку України.

Полонені українські моряки. Ілюстрація: Depo.ua.

У Росії відзначилися новою божевільною ідеєю щодо полонених українських моряків. Так, у нелегітимній Держдумі запропонували обміняти їх на президента України Петра Порошенка. Така "ініціатива" належить російському депутату Михайлу Шеремету, передають Патріоти України із посиланням на "РИА Новости".

"Я вважаю, що пана Порошенка треба притягнути до відповідальності, а моряків українських відпустити", — стверджує він. При цьому він висловив надію, що лідер президентських перегонів в Україні Володимир Зеленський обере правильний шлях для розвитку своєї країни, можливий лише у "рамках взаємовигідних економічних і братерських відносин із Росією".

Готовий на 95%: У Раді розповіли, що буде із новим законопроєктом про мобілізацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:44

Законопроєкт про мобілізацію станом на четвер, 28 березня, готовий на 95%. Комітет Верховної Ради України з національної безпеки, оборони та розвідки закінчив розгляд 4051 з 4266 правок до документа. Але це не означає, що він готовий до голосування. Пр...

"У військових є один обов’язок": Сирський вперше прокоментував відставку Залужного

п’ятниця, 29 березень 2024, 10:30

Коментуючи своє призначення на посаду головнокомандувача Збройних сил замість Валерія Залужного, генерал-полковник Олександр Сирський зазначив, що президент Володимир Зеленський, очевидно, мав для того "вагомі причини", а обов'язок військових - виконув...