"У Путіна зібрали компромат на Макрона": Піонтковський назвав причини дивної поступливості президента Франції

Російські спецслужби зібрали компрометуючу інформацію про президента Франції Еммануеля Макрона. Через це французький лідер підіграє главі РФ Володимиру Путіну. При цьому компромат може бути як еротичного, так і корупційного характеру. Про це розповів російський політолог Андрій Піонтковський, передають Патріоти України.

За його словами, російські спецслужби мають компромат на кожного французького президента. Макрон у цьому випадку не став винятком. Крім того, Піонтковський зазначив, що за риторикою французького президента можна орієнтовно визначити, коли саме він дізнався про наявність компромату.

"Через місяць після його обрання був візит Путіна до Франції. На галявині перед Єлисейським палацом була пресконференція, і на ній Макрон просто по стіні розмазував Путіна, нещадно. Так ніхто і ніколи із західних лідерів із Путіним не розмовляв. І Путін був у такому шоці, що, повернувшись, він взагалі два тижні ні на які заходи не з'являвся, але через місяць був економічний саміт у Санкт-Петербурзі, і там, на превеликий подив, всі побачили зовсім іншого Макрона, такого боязкого, що помахує хвостиком у присутності Путіна. – заявив він.

Піонтковський наголосив, що саме з того періоду Макрон почав обслуговувати Путіна. Це виявилося у його відношенні, зокрема, до Мінських угод. "Йому щось показали. І з того часу він обслуговує Путіна на всю. Ми бачили, як він нав'язував вам кластери в Мінських угодах. І зараз, коли вже нема на кого спертися, Путін йому продиктував стати на чолі ось цієї західної операції, яка буде називатися: "Не треба принижувати Росію". Тому – треба змусити Україну погодитися на якісь вигідні умови путінської Росії, що рятують обличчя путінської Росії", – підкреслив Піонтковський.

Нагадаємо, президент Франції Еммануель Макрон заявив, що такому кандидату, як Україна, знадобиться "десятиліття", щоб стати членом Євросоюзу. Він запропонував створити ширшу політичну спільноту демократичних держав навколо євроблоку.

Раніше Еммануель Макрон вирішив не називати військових злочинів російських окупантів в Україні, скоєних проти мирного населення, геноцидом. Більше того, він нібито вважає громадян воюючих країн "братами".

Джерело: Апостроф

F-16 скоро будуть в небі України? США вже відправили Києву бомби для винищувачів, - експерт

п’ятниця, 26 квітень 2024, 10:28

У рамках нового пакету військової допомоги США в Україну вже прямують високоточні бомби для сучасних західних винищувачів F-16, заявив полковник запасу Збройних сил України, військовий експерт Петро Черник в ефірі телемарафону Єдиних новин, коментуючи ...

Там справжнє "пекло": У ЗСУ розповіли, на якому напрямку Росія зазнає найбільших втрат

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:59

У середньому 85% втрат армії РФ припадає на Східний напрямок. Там противник втрачає як живу силу, так і легкоброньовану техніку. Про це LIGA.net повідомив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передають Патріоти України. За словами Волошина, важливу рол...