У ПВК "Вагнер" беруть навіть хворих на ВІЛ і гепатит: Полонений окупант розкрив подробиці (відео)

У російську ПВК "Вагнер" набирають ув'язнених, які хворіють на тяжкі інфекційні захворювання, - ВІЛ та гепатит. Перед відправкою на фронт хворі окупанти також проходили медичний огляд, проте причин не допускати їх не було виявлено. Про це повідомив один із колишніх ув'язнених, який став "вегнерівцем", передають Патріоти України.

Він потрапив у полон до українських солдатів. Загарбник був поранений в руку – у нього почалася кровотеча, що за наявності ВІЛ та гепатиту дуже небезпечно для оточуючих. Бранець повідомив, що до служби він відбував термін у Челябінську, а 24 січня він прибув до "зони СВО".

На питання щодо здоров'я, російський військовослужбовець заявив, що він хворий на ВІЛ та гепатит С. Чому колишній ув'язнений потрапив до ПВК "Вагнер", він відповіді не дав.

Цікаво, що окупант потрапив до в'язниці за поширення наркотиків. При цьому керівництво ПВК "Вагнер" заявляло, що ті в'язні, які "сидять за наркотики" не можуть потрапити до них у формування. Як заявив окупант, у в'язницях велика кількість мусульман збиралася вирушати "в зону СВО". "Збиралися ті, хто не має громадянства", – заявив він.

Він підтвердив, що багато "іммігрантів із середньої Азії" – таджики та узбеки йдуть воювати, щоб отримати громадянство. Бранець заявив, що він пішов служити, щоб вийти з в'язниці раніше за визначений термін – йому залишилося сидіти 10 років.

"Як тільки Су-34 взятий на приціл, він буде приречений": Експерт озвучив формулу знищення російської авіації

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:14

На думку військового експерта, полковника запасу ЗСУ Петра Черника, керовані авіабомби, якими росіяни закидують прифронтові регіони, швидко перестануть бути проблемою, як тільки Україна отримає винищувачі F-16. Про це пише "24 канал", передають Патріот...

Чи бути депортації? Як вплине рішення з припиненням видачі паспортів на біженців у Німеччині - влада дала категоричну відповідь

п’ятниця, 26 квітень 2024, 9:05

У Німеччині відреагували на рішення про припинення видачі паспортів українським чоловікам призовного віку за кордоном та призупинення надання їм консульських послуг. Там зазначили, що у ФРН українці чоловічої статі мають однаковий з жінками статус захи...