У Раді зійшлись в поєдинку Гончаренко з Зеленським. Оновлено (відео)

Тепер всі чекають, чи не з'ясує раптом ДБР ,що нардеп-одесит причетний до якогось жахливого злочину, котрий потребуватиме його арешту і тримання в СІЗО до нескорого суду...

Під час розгляду у Верховній Раді питання про призначення прем’єр-міністром Дениса Шмигаля народний депутат від "ЄС" Гончаренко з центральної трибуни виступив із різкою промовою, зокрема, звертаючись особисто до Зеленського, зазначають Патріоти України.

"Ви обіцяли кінець епохи кумівства, але ми бачимо, де ваш кум пішов, де Баканов? Пішов за чортами ганятись, чи за розбійниками? Це ваш друг, сусід і партнер, ви таких всіх назбирали. Це ваша епоха кумівства", – заявив Гончренко.

Він заявив, що президент брехав під час передвиборчої кампанії. Гончаренко звинуватив президента у високих зарплатах міністрам, нібито виплатах у конвертах депутатам "Слуги народу", а також в тому, що не позбавлений мандата нардеп з президентської партії Роман Іванісов, який був засуджений за зґвалтування.

Після виступу Гончаренка, президент Зеленський з дуже схвильованим обличчям в супроводі охорони спустився з трибуни, швидко пройшов через сесійну залу у сектор фракції "Європейської солідарності".

Не потиснувши руки нардепу Голова держави з погано приховуваним хвилюванням сказав Гончаренку "Ніколи не переходьте на особистості". Після цього президент пішов із зали, передає кореспондент "Української правди". Нардеп Ар'єв, котрий перебував поблизу додав таке:


Трохи згодом нардеп Олексій Гончаренко в телеефірі "Прямого" заявив, Зеленський подякував йому за правильні слова критики, і що він саме через сказане відправив уряд у відставку. При цьому нардеп зазначив, що щодо фінального побажання президенту піти у відставку, останній не знайшов, що сказати.

"Після мого виступу пан Зеленський підійшов до мене – правда, разом з охороною – і сказав, що він дякує мені за мої виступи. Тому що завдяки моїм виступам він зміг зрозуміти, що неправильно в країні, і він це перелічував у своєму виступі. Правда, не завершив так, як мав завершити. Я це сказав з трибуни йому в очі: якщо ти не впорався, то треба мужньо піти. Це буде мужній крок, він би увійшов в історію. Не зміг? Не зміг. Вибач, народе України, я йду. Але він цього не зробив. Але подякував мені за мій виступ", - сказав нардеп.

Гончаренко пригадав, що минулого року глава держави не заходів з ним спілкуватись.

"Свого часу, у березні минулого року, я хотів зустрітися тоді з кандидатом у президенти Зеленським.Чекав на нього біля входу в Жовтневий палац. Він тоді ще там концерти проводив, а не у Верховній Раді, як зараз. І коли я його дочекався, він від мене втік. Я йому кажу: "Ну поспілкуйтесь з народом". Він мені сказав, що "я не народ, а народный депутат", и поэтому со мной общаться не будет. Але, як ви бачите, пройшов один рік, і в нього з’явилося бажання зі мною спілкуватися. І він уже пішов у народ, пішов до мене. Я думаю, що це добрий знак", - зауважив політик.

Також одесит додав у своєму Телеграм-каналі:



"Візуально схожа на Mbombe 6×6": На відео з Сирським і Умєровим помітили невідому раніше бронемашину українського виробництва

четвер, 18 квітень 2024, 20:17

Головнокомандувачу ЗСУ Олександру Сирському та міністру оборони України Рустему Умєрову представили нове озброєння та військову техніку вітчизняного виробництва. Про це у четвер, 18 квітня, повідомляє "Мілітарний", передають Патріоти України. . Зазнач...

СБУ затримала чергового зрадника, який працював на росіян (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 20:02

Співробітники СБУ викрили зрадника, який створював кремлівську пропаганду на замовлення розвідки РФ. За роботу агентові окупанти заплатили майже 250 тис. у гривневому еквіваленті. Тепер він отримав те, на що заслуговує – 15 років тюрми. Про це повідоми...